Gyurcsány embereiből építkezik Botka László

botka_laszlo_blogstar

Ismerős arcokat látni Botka László árnyékkormányában: a Gyurcsány-kormány minisztereire és államtitkáraira támaszkodik az MSZP miniszterelnök-jelöltje az Európa Kávézó blog szerint.

Leszámolni a 2010 előtti korszakkal – így kezdte kormányfő-jelölti tevékenységét Botka László, ám sokadik alkalommal is bebizonyosodik, hogy Szeged polgármestere nem tud kilépni Gyurcsány Ferenc árnyékából. Az MSZP által nem cáfolt hírek szerint Botka mégse határolódik el a 2010 előtti világtól.

“Ha Botka megtagadja a 2010 előtti kormányzást – amikor amúgy képviselő és megyei elnök is volt -, akkor hogyan lehet nála árnyékkormány miniszterjelöltje Hiller István, Ujhelyi István, Korózs Lajos és Gőgös Zoltán?” – írja az Európa Kávézó blog.

A baloldal megújítása továbbra is a régi arcok újrafelhasználásával történik, ugyanis a fent említett politikusok mind tisztségviselők voltak Gyurcsány kormányában, ami felveti a kérdést, hogy miért épít rájuk Botka László, ha Gyurcsány Ferenc vállalhatatlan számára?

“A világ vicce lenne, ha Botka hivatalosan bejelentené ezt a névsort, hiszen az általa megtagadott Gyurcsány-kormányra támaszkodna – és nagyon hamar kinevetnék újabb következetlenségéért…” – fogalmaz az Európa Kávézó.

24 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  24. Szadesz fia
  2017. július 16., vasárnap, 13:31
  Válaszolok

  Ha valóban a párt megújítására törekednének, akkor Botkát és újhülyét az elsők között törölnék a listáról. 25 éve megélhetési politikusok.

 • '>
  23. SP
  2017. július 15., szombat, 20:44
  Válaszolok

  A rongáláshoz speciális soul kell.

 • '>
  22. mert csak
  2017. július 15., szombat, 20:16
  Válaszolok

  Kb. olyan érzést válthat ki, mint a kordon bontása.

 • '>
  21. SP
  2017. július 15., szombat, 19:44
  Válaszolok

  Nemes, jeles érzés lehet a plakátrongálás.