Blogstar: Botka feneke billentésre kész

parkolopr_botka_gyula12_gs

Botkáról letépték a nadrágot és pucsíttattak vele egyet, hogy aztán lendüljön a láb és… s.ggbe billentse a mindenkor és mindig izzadó szegedi „óriást” – írja Csúri Ákos a Blogstaron.

Azért az kellőképpen gáz, amikor a nagy dérrel-dúrral berobbanó, mindent és mindenkit – mint egy „rendes” ávós – ki- és lesöpörni akaró Botka Lászlónak a sajátjai küldték el a selyemzsinórt egy hete. Mert a Habony-média oszlopos tagjának még a 24.hu csúsztatásban igen jeles szerkesztői sem hazudják a Vasárnapi Híreket és Publicus Intézetet.

Botkáról letépték a nadrágot és – ha már tegnap nyílt a Pride, akkor éljünk ide illő hasonlattal – pucsíttattak vele egyet, hogy aztán lendüljön a láb és… s.ggbe billentse a mindenkor és mindig izzadó szegedi „óriást”. Kimondatott: Lacinak vége.

Mondjuk, mi ezt már az első perctől láttuk, de örömmel tapasztaljuk, hogy szoci fronton is vannak még józanabbak.

Mert az az ámokfutás, amit e meleget (éghajlatot) szerető láncdohányos rendezett a baloldalon, az bizony még egy molnárcsabának (nem Kisoroszi kiváló polgármesterének, hanem a Gyurcsány valagában lihegő dékásnak) is dicséretére válna. Hogy megszívatta és leégette az őt kényszeresen pajzsra emelő (lévén a Választmány választásán Hillert támogatta Botkával szemben) pártelnökét, az – innen, a túloldalról – a régi szép mensevik-bolsevik leszámolásokat villantotta fel az emberben. Hogy hülyét csinált a szoci frakcióból és annak vezetőjéből, az megint csak posztkomcsi belügy.

De az, hogy a történelem egyik legdemagógabb (nem mellékesen Rákosi (Rosenfeld) Mátyástól csórt) kampányszlogenjével – miszerint Fizessenek a gazdagok! – egy tapodtat sem tudta növelni az elégedetlenekre építő szocialisták szavazótáborát, nos, az valóban felveti a politikai alkalmasság kérdését.

És így már magyarázatot kapunk arra is, hogy az örök ígéret, az üstökösként az országos politikába robbanó (igaz, 1994-ben már képviselő volt, úgyhogy újdondásznak nehéz lenne beállítani) Maci Laci miért is melengette ülepét a szegedi Városházán 2002 óta úgy oda ragasztva, hogy Baktón túl kimozdulni sem volt kedve. (Kivéve a meleg égövi teleléseket).

Mert pontosan tudta, hogy egy politikai analfabéta, aki csak kézi vezérléssel és fenyegetéssel tud ideig-óráig hatalmat mutatni.

Ám nimbusza most már Szegeden is megkopott. A Szeviép-ügy, meg a parkolási botrány (ugye, Fizessenek a gazdagok!…) betett Lackó mackónak, és az országos bukta is kikezdheti a polgármesteri alkalmasságát.

Népiesen szólva, szaros lett Laci gatyája, ezért lehúzták róla, hogy aztán lendülhessen az a láb…

És ki tudja hol áll meg? (Nem a láb, hanem a repülő Laci).

Mert hirtelenjében az a helyzet állt elő, hogy nemhogy miniszterelnök nem lesz, hanem még a polgármesterséget is bukhatja.

Vajon megelégszik-e egy biztos, de sokat nem ígérő mezei parlamenti képviselőséggel?

Szoci körökben most már csak ez lehet szerintem a kérdés.

Ez az ő bajuk. Sz.rni rá!

Forrás: atlagpolgar.blogstar.hu

45 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  45. kutyából bacon
  2017. július 6., csütörtök, 14:49
  Válaszolok

  44. Ne hagyjuk, hogy okoskodó NP és a főnöke nevessen a végén! 🙂
  – Kínjukban azért lehessen nekik!

 • '>
  44. plakátszöveg
  2017. július 3., hétfő, 21:10
  Válaszolok

  Ne hagyjuk, hogy okoskodó NP és a főnöke nevessen a végén! 🙂

 • '>
  43. mert csak
  2017. július 3., hétfő, 19:44
  Válaszolok

  38. trokadér Ó!

  Igazad van!, hasznossága semmi (szócséplés)! Olvasás közben előfordul azonban “késztetés”, hogy reagáljunk! No, nem azzal a szándékkal, hogy meggyőzzük Valakit, vagy bármilyen eredményre számítanánk, csupán attól vezérelve, hogy a Másik nehogy azt higgye (hallgatásunk miatt), igazat adunk Neki!
  Mint pl. esetünkben: “És reakciótokkal nagyjából vissza is igazoltátok a mondanivalóm igazságát, köszi!”

 • '>
  42. Vagyonosodás
  2017. július 3., hétfő, 19:44
  Válaszolok

  A DK a vagyonosodási vizsgálat visszaállítását követeli főleg politikusok és családtagjaik számára.
  Botka mama ex polgármester-képviselő asszony Lacika fia nem esett messze a fájától, de még nagyot zuhanhat.

 • '>
  41. mert csak
  2017. július 3., hétfő, 19:25
  Válaszolok

  37. “Csíkoska”!

  Ha fáradt vagy, pihenj, ha nem Tudsz értelmezni valamit, kérdezz s közben “remember”(nem rég volt), hogy az “ingyen gyógyszert minden nyugdíjasnak” ötlettel kapcsolatban mi volt a véleményed!

  Egyébként az “Erzsébet” tényleg gusztustalan volt, amiért-és ahogy adták!, de sokaknak még így is jól jött, ebből fakadóan, én azt nem sajnálhattam!