A Jobbik szerint a Fidesz már retteg tőlük

A szombaton hatályba lépett fideszes plakáttörvény rávilágít arra, hogy a jövő évi választás közeledtével a Fidesz már nem fél, hanem retteg a Jobbiktól – mondta Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A szóvivő szerint a három és fél hónappal ezelőtt indított plakátkampány sikerét mutatja, hogy “Orbán Viktor betiltotta” azt, hiszen a plakáttörvény rendkívül szigorúan szankcionálja, ha a Jobbik a plakátokon “kimondja az igazságot”.

A jogszabály miatt a kampány szombaton véget ért, a párt felbontotta a plakátcégekkel kötött szerződéseket – jelentette be Jakab Péter a sajtótájékoztatón, amelynek videóját a párt eljuttatta az MTI-hez.

A harcot nem fogják feladni, standolással, szórólapokkal, utcafórumokkal és interneten fogják eljuttatni üzeneteiket a választókhoz – tette hozzá.

Az a miniszterelnök, aki valós problémák, vagyis a bérek, a nyugdíjak, az egészségügy helyzete helyett plakátokkal harcol és álproblémákat gyárt, alkalmatlan az ország vezetésére, annak távoznia kell – vélekedett a szóvivő.

Fidesz: a Jobbik továbbra is harcol Simicska pénzéért

A Fidesz szerint a Jobbik továbbra is harcol Simicska Lajos pénzéért, és folyamatosan támadja azt a törvényt, amely tiszta vizet önt a pohárba, mert megtiltja, hogy az adófizetők pénzéből élő szervezeteket átláthatatlan módon, milliárdosok finanszírozzák.

A Fidesz szombaton MTI-hez eljuttatott reagálásában úgy fogalmazott, “a Jobbik ma fájó szívvel jelentette be, hogy kénytelenek voltak véget vetni a Simicska által finanszírozott plakátkampányuknak, azonban a Jobbik-Simicska korrupcióra most sem adtak magyarázatot”.

Közölték, a legnagyobb korrupció Magyarországon, hogy a milliárdos Simicska Lajos megvette és burkoltan pénzeli a Jobbikot. Simicska három és fél hónapon keresztül irreálisan alacsony áron adott plakáthelyeket a Jobbiknak – a pártot több százmillióval támogatva -, ami felveti az áfacsalás és a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. Szegediner
  2017. július 17., hétfő, 15:45
  Válaszolok

  2. NP wt.
  Aki a Soros által pénzelt “civil” bandák ügyében hajlandó egy követ fújni az SZDSZ-es LMP-vel (a gyakorlatban Gyurcsánnyal), az egyértelműen a magyar nemzet érdekei ellen cselekszik.

 • '>
  2. NP
  2017. július 17., hétfő, 11:23
  Válaszolok

  Szegediner

  Az általad említett kottákat legfeljebb örökölhették az SZDSZ ifjusági tagozataként működő FIDESZ-től, valamint a Liberális Internacionálé alalnökétől Orbán Viktortól.

 • '>
  1. Szegediner
  2017. július 17., hétfő, 11:04
  Válaszolok

  Van humoruk ezeknek a jobbikos fiúknak, amióta az SZDSZ (LMP, Gyurcsány) kottájából játszanak…