Strandfoci: győzelemmel kezdett az FC Junior Sport

2017. június 30., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: NSL / Facebook

fcjunior_sport_garvittax_06_30

Megnyerte az első mérkőzését a strandlabdarúgó NB I első fordulójában az FC Junior Sport.

Magabiztos sikerrel rajtolt az FC Junior Sport a strandlabdarúgó NB I első hétvégéjének első mérkőzésén: a szegediek a Garvittax ellen hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, és az első harmadban már négygólos előnyre tettek szert. A szegedieknél góllal mutatkozott be az új lengyel játékos, Filip GacPaolo Marcelo Rocha fiai a második harmadban “csak” egyet tudtak erre rátenni, a végén azonban kiszakadt a gólzsák: a végül négy találatig jutó Rutai Balázs vezérletével könnyedén, 11-2-re hozták az első meccset a szegediek.

Az FC Junior Sport szombaton kétszer lép pályára, 11 órától előbb a Siófoki Bányász, majd 16 órától az Eger ellenében lép pályára az MLSZ Beach Arénában.

Nemzeti Strandlabdarúgó liga, 1. forduló

FC Junior Sport – Garvittax 11-2 (4-0, 1-0, 6-2)
Szegedi gólok: Rutai (4), Popovics (3), Szentes Bíró (2), Rádi, Filip Gac.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 107.22.30.57 IP címről szól hozzá.

  • 1. csíkospólós:):P hozzászólt ekkor: 2017. június 30., péntek, 18:34
    Válaszolok

    Arról szó sincs, hogy hivatalosan bundázással gyanúsítanák a klubot, a szimpatizánsok azért háborognak, mert a Vasas rövid időn belül másodszor vívott olyan találkozót, ahol többgólos előnyről sikerült a csodával határos fordítás. Az osztrák Sturm 3-0-ra vezetett Oenning csapata ellen a félidőben, majd a magyarok 4-3-ra nyertek – akkor 40-szeres pénzt lehetett kaszálni az online fogadási oldalakon a mérkőzés közbeni (élő) tippekkel. A Beitar elleni meccsen viszont már 126-szoros odds volt arra, hogy az izraeliek 1-2-ről feltámadnak a második félidőben. Sőt sokkal nagyobb, 501-szeres pénzt lehetett keresni 1-3-nál a 88. percben leadott tippekkel, hogy a hazaiak megnyerik a találkozót.

Ugrás az oldal tetejére