Miniszterek jártak Ásotthalmon + VIDEÓ

2017. június 19., hétfő • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: MTI

miniszteri_latogatas_asotthalom

Első alkalommal vette szemügyre Simicskó István honvédelmi miniszter és Hans Peter Doskozil osztrák védelmi és sportminiszter a tavaly óta Magyarországon dolgozó osztrák kontingenst.

Június 16-án, pénteken nagy várakozás előzte meg az ásotthalmi határszakaszon Simicskó István és Hans Peter Deskozil személyes látogatását. A politikusok Hódmezővásárhelyről helikopterrel érkeztek, hogy először vegyék szemügyre a tavaly óta Magyarországon dolgozó osztrák kontingenst.

A minisztereket Toroczkai László polgármester fogadta. Mint elmondta, az illegális bevándorlás miatt több százezer migráns haladt át a községen, a határzárnak és a honvédségen köszönhetően mára azonban helyreállt a nyugalom. Simicskó István ezt azzal egészítette ki, hogy a magyar-szerb határon álló dupla kerítéssel nem csak hazánk, hanem egész Európa biztonságát védik.

Közel 50 osztrák katona teljesít szolgálatot a magyar határon, akik építési, útépítési és szállítási feladatokat látnak el az év végéig.

Tekintse meg a Móra-Net Televízió videóját:

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.145.123.86 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére