Második alkalommal pattantak motorra a gyerkőcök + FOTÓK

gyerekmotoros_felvonulas004kf

Jó ügyért motoroztak a gyerekek az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány szervezte II. Naaagy Szegedi Gyermekmotoros Felvonuláson vasárnap a Plázában.

Az Apák napja alkalmából megtartott esemény keretein belül különleges programmal segítettek a szegedi ovisoknak, bölcsiseknek és a régió rászoruló gyerekekeinek. Szeged második jótékonysági gyermekmotorozásán a saját kismotor, futóbicikli, roller és más járgányok mellett nem mindennapi járműveket is kipróbálhattak a gyerekek: kukásautó, tűzoltó autó, rendőr autó és motor is várta az érdeklődőket.

A program a közös mozgás mellett a jótékonyságról szólt: a résztvevők egy kevésbé használt játékot, plüsst, könyvet és egyebeket vittek magukkal a motorozásra, melyek Szeged Óriás Játékgyűjtő dobozába került a rászorulók részére.

A rendezvényen részt vett a Határvadász toborzó csapat két munkatársa is, akik tájékoztatták az érdeklődőket a határvadász-képzésről és a jelentkezés feltételeiről. A rendőrök részletesen elmondták a 18 és 55 év közöttieknek azt, hogy milyen feltételekkel lehetnek határvadászok. Emellett a megyei rendőr-főkapitányságon és a városi kapitányságokon is lehetőség van a jelentkezésre. A határvadász-képzés pályázati felhívása és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok a rendőrség honlapjára kattintva tölthetők le.

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    1. papa
    2017. június 19., hétfő, 08:01
    Válaszolok

    hozzad a nyuszimotort…