Labdarúgás: Bernd Storck állja a következő két hazai vb-selejtezőn az Andorrában szurkolók jegyét

STORCK, Bernd

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre azokat szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést; bejelentette: ő fizeti a jegyüket.

“A következő mérkőzésen akarat szempontjából biztosan más válogatottként kell kiállnunk, mindenekelőtt a szurkolókat kell újra magunk mellé állítani” – mondta pénteken Storck az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban.

Azért is döntött a jegyek kifizetése mellett, hogy a drukkerek továbbra is támogassák a magyar válogatottat – tette hozzá.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy a soron következő három hazai vb-selejtezőre a nézőtér minden szektorába egységesen 1000 forintba kerülnek majd a belépők, a bérletes szurkolók számára pedig visszafizetik a jegyárkülönbözetet.

4 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  4. ingyencirkusz
  2017. június 17., szombat, 07:36
  Válaszolok

  1-2-3. Ingyencirkusz kell a népnek. Ezt Orbán és Botka is tudja. Ezért szervez a tanácselnök hetente fesztivált. A szegedi Pride-T is szervezik már szivárványos sorstársai?

 • '>
  3. okosabbnálam
  2017. június 17., szombat, 07:17
  Válaszolok

  Nem sokára olvashatunk olyan felhívásokat, hogy kiemelt bérezésért szurkolókat alkalmazunk! Én úgy tudom, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen már jövőre elindítják a futballszurkolói kart! 🙂

 • '>
  2. NP
  2017. június 17., szombat, 06:07
  Válaszolok

  Még 1-2 év, és nem csak Március 15-én alkalmaznak majd bértapsolókat, hanem a meccseken is.
  Hajrá Magyarok!

 • '>
  1. sznobság
  2017. június 16., péntek, 23:29
  Válaszolok

  Így növelik duplájára a nézőszámot?