Index: Baja Ferenccel újítaná meg Botka az MSZP-t

01_botka_mti

Az MSZP megújulását hirdeti a párt miniszterelnök-jelöltje, mégis kampányának vezetői közt találkozhatunk Horn Gyula egykori miniszterével is. Akad megyei MSZP-elnök, aki máris leváltaná Kerényi Györgyöt, az új kommunikációs igazgatót.

Tóbiás Józsefet nevezte ki az MSZP kampányfőnökének Botka László – közölte az Index.hu vasárnap. A volt pártelnök kampányigazgatóságot hozott létre, hogy koordinálja a 2018-as választásokra való felkészülést, így immár hivatalosan is kampányüzemmódban működik az MSZP.

A Tóbiás által életre hívott igazgatóságban az Index információi szerint ott lesz Molnár Zsolt, aki a 2014-es választási kampányban volt az MSZP kampányfőnöke, és akinek a tavalyi pártelnöki harcban nem kis része volt abban, hogy Botka ne legyen választmányi elnök; Baja Ferenc, az igazi régi motoros MSZP-s, aki Horn Gyula minisztere is volt; valamint Tóth Bertalan frakcióvezető.

Az újonnan létrehozott kampányigazgatóság különlegessége, hogy nem szerepel ilyen szervezet az MSZP alapszabályában, tehát hivatalosan nem is kell majd dönteni erről a kampánycsapatról.

Már leváltanák Botka kommunikációs igazgatóját

Az Index kitért arra, hogy a többé-kevésbé megújuló szocialista párton belül feszültséget kelt Botka László ügyvédjének őrizetbe vétele, melyet különböző módon kommentálnak az MSZP vezetői – Botkát például többen támadták a szolidaritás hiánya miatt -, így kínos helyzetbe került Kerényi György, a párt új kommunikációs igazgatója, ugyanis akadt olyan megyei MSZP-elnök, aki máris felvetette az eltávolítását. Kerényi végül maradt, de láthatóan nehezen emészti a párt Botka újszerű politikáját – írja az Index.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. Csikosabbb
  2017. június 19., hétfő, 05:49
  Válaszolok

  Itt nincs mit megújítani,,,2006.balatonoszod,,hazudtunk reggel, délben,este,inkább vonuljon vissza a politikatol,menjen haza bottka gesa, elvtárs…

 • '>
  2. Soma
  2017. június 18., vasárnap, 17:49
  Válaszolok

  Zsurki Botkagyár

 • '>
  1. anker alfonz
  2017. június 18., vasárnap, 13:16
  Válaszolok

  Nocsak,Bukta et. a hungarikumokkal egy gyékényen árulna ti. pálinka ital? Tárgyi tévedésben leledzik: a vizecske [leánykori nevén VODKA],tényleg rímel a nevével,de amit a zsurki vodkagyáros csinált volna, az szimpla tüzes víz.Úgy hogy az ügyet vizsgáló titkos szolgálatnak is megártott még józanul is!!Most ezt a hátultöltős értelmiséget akarná újra éleszteni?Miért be nem látom. Bár igazi surweyor, sitt helyett még mindig itt sunnyog – bár lehet,hogy ezt tanulná el tőle.Annyi hiba van a krétában,Gyuszi munkásőr már nem menthet meg senkit.