Hátország: az ország legjobb nyolc csapata között a KSZSE U11-es lányai

2017. június 19., hétfő • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: SZEGEDma

kszse02

Véget ért a 2016/2017-es kézilabda gyermekbajnokság, ahol összesen 113 csapat indult el. A gyerekek kéthetente küzdöttek meg, amely végén a KSZSE U11-es lányai bejutottak az ország legjobb nyolc csapata közé.

A pünkösdi hétvégén lebonyolított országos elődöntőben a KSZSE U11-es lánycsapata az előkelő 4. helyen végzett, az FTC, a Győri Audi ETO és a Tatabánya mögött. Ezzel egy teljesen amatőr sportegyesület alázatos és tudatos munkával hatalmas sikert ért el, méltán képviselve az egyesületet és Szeged városát.

Nagy szerepe volt ebben az egyesület elnökének, Forgó Zoltánnak, aki minden lehetséges módon segítette a zavartalan munkát, megteremtett mindent hogy ez a siker megszülessen. A játékosok és a szülők, valamint az edzők és a vezetők továbbá köszönetet mondanak Szeged városának azért, hogy biztosította az edzéshez szükséges termeket. Bíznak benne továbbá, hogy az ilyen sikerek megerősítik a város sportvezetőit abban, hogy fontos az amatőr kézilabda is a városnak és a benne élőknek. Az egyesület ezenfelül köszöni a támogatást a Maxi Cargo Kft.-nek és a SZONITA Hungary Kft.-nek.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.162.27.162 IP címről szól hozzá.

  • 1. nevemsenki hozzászólt ekkor: 2017. június 20., kedd, 12:31
    Válaszolok

    Azért az szép dolog, hogy egy országos döntőbe jutott csapatnál a klubelnök van nevesítve és nem a játékosok vagy az edző…

Ugrás az oldal tetejére