Egyedülálló zöld övezet Szeged szívében

cedrus_liget_kulter_9

A városközpontban jönnek létre a modern eleganciát, kényelmet, környezettudatosságot és költséghatékonyságot ötvöző álomotthonok.

A Cédrus Liget teljesen új értelmet ad a társasház és az otthon fogalmának, ahol nincs szükség kompromisszumokra a kényelmes otthon és a Belváros közelsége, a saját kert és a parkolóhelyek tekintetében. Szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt a lakók számára. A tervek szerint a Cédrus Liget a Huszár utcában valósul majd meg, a volt Kábelgyár hat hektárnyi területéből zöld övezetet varázsolva a magas szintű élettér mellett étteremmel, kávézóval, konditeremmel, szépségszalonnal és élelmiszerüzlettel.

A Cédrus Liget 355.000 és 399.000 Ft/m2 áron elérhető kulcsrakész lakásai egyszerre bírnak a Belváros, a tömegközlekedés, az egyetemi épületek, bevásárlóközpontok közelségének előnyével, miközben komfortos zöld környezetet biztosítanak a város szívében, nyugodt otthont kínálva azoknak, akinek fontos a környezettudatosság, a modern technológia.

A világhírű tervezőcsapat Szegedre hozta a modern építészet és technológia legjavát. Az egy ütemben megvalósuló projekt befejeztével a tulajdonos minden kényelmét kielégítő, kulcsrakész otthonát veheti át, melybe akár már aznap beköltözhet.

A kulcsrakész kialakítás magában foglalja a festett falakat, 1. osztályú padló és falburkolatokat, csempéket minden helyiségben, a kész konyhát, beépített konyhabútorral, mosogatótálcával, indukciós főzőlappal, sütővel és központi elszívó berendezéssel, a fürdőszoba szanitereket, valamint a légkondicionáló és riasztóberendezéseket a kapcsolókat és szerelvényeket.

cedrus_liget_teraszos_1

Az energiafelhasználás elszámolása (fűtés, elektromos áram) lakásonként, önálló mérőóra alapján történik. Az innovatív építészeti megoldásoknak köszönhetően minden földszinti és emeleti lakáshoz nagy méretű terasz tartozik, melyet parapet és szemöldök nélküli, alumínium tokos, kétrétegű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott panoráma ablak köt össze a lakásokkal. Számos variációból állítható össze a lakás belső kinézete, de természetesen egyedileg választott, hozott anyaggal is tökéletesen elvégezhető a kivitelezést.

A parkolásról egy 1100 férőhelyes mélygarázs gondoskodik, ahol egy vagy akár több jármű tárolására alkalmas, zárható garázsok is igényelhetők.

A teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A padlófűtés és az alapfelszereltségébe tartozó lakásonként szabályozható klímarendszer páratlan emissziós mutatókat és több, mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. Minden lakás önálló almérővel rendelkezik, így a központi üzemeltetés és karbantartás minden előnye mellett kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni.

cedrus_liget_kulter_4

“Részben szegedinek érezve magam 4 év szegedi gimnázium után, a valós városismeret és rengeteg helyi barátság kifejezetten ösztönzött arra, hogy értékes és előremutató projektet alkossunk meg kollégáimmal. Az elmúlt 20 évben számos helyen dolgoztunk és jártunk a világban és alkalmunk volt megismerni milyen is a mai modern városi élettér. Szeged csodálatos történelmi belvárosa mellett egy modern kortárs nemzetközi szintű épületegyüttessel, egy hatalmas parkkal és vízfelületekkel igazi alternatívát alkottunk meg azoknak, akik a belvárost akár gyalogosan használva szeretnének élni egy igazán környezettudatos és minden modern kényelmi igényt kielégítő lakókörnyezetben” – mondta el a projektről Bara Ákos tervező.

AZ 593 lakást magában foglaló beruházás kivitelezése 2017. októberben kezdődik meg, míg az értékesítés már júniusban megindul. Az első lakások átadása 2019. második negyedévében várható.

Az előértékesítéssel kapcsolatban további információk a Cédrus Liget honlapján, illetve az ott megadott elérhetőségeken

(X)

27 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  27. okoskodó NP
  2017. július 5., szerda, 12:28
  Válaszolok

  26. “Egy Kft. 100 százalékos leányvállalata, egy másik Kft. az a vállalkozás, amelyik kivitelezi majd a lakóparkot.”
  Milyen nagy lett a csönd. Ilyen gyorsan kifújt a reklámkampány?

 • '>
  26. Korlátoltfelelő
  2017. június 21., szerda, 13:21
  Válaszolok

  Egy Kft. 100 százalékos leányvállalata, egy másik Kft. az a vállalkozás, amelyik kivitelezi majd a lakóparkot.
  https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Korl%C3%A1tolt_felel%C5%91ss%C3%A9g%C5%B1_t%C3%A1rsas%C3%A1g

 • '>
  25. Sánta NP
  2017. június 20., kedd, 15:09
  Válaszolok

  22. “Épeszű ember előre egy forintot sem kockáztat ilyen projektre, mégha ennyire látványos is, akkor sem.”
  Karcagi Marcsika is vonzó ajánlattal gyűjtötte be a milliárdokat.
  http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/kiderulnek_broker_marcsika_titkai_mutatjuk_a_reszleteket.626000.html

 • '>
  24. CsikospoloS
  2017. június 20., kedd, 15:03
  Válaszolok

  Belvárosban is épül 2 irodaház és lakások,de kiknek?
  Ikv nem tudja kiadni a régieket se

 • '>
  23. lakásárak
  2017. június 20., kedd, 14:32
  Válaszolok

  “Panellakás esetén Budapest, V. kerület településen az elmúlt 5 évben az átlag négyzetméter ár 390 540 forintról 932 162 forintra nőtt, ami 541 622 forintos emelkedést jelent.”
  “Panellakás esetén Budapest, VI. kerület településen az elmúlt 5 évben az átlag négyzetméter ár 453 808 forintról 622 486 forintra nőtt, ami 168 678 forintos emelkedést jelent. A panellakás között 2017 májusában a legmagasabb négyzetméter ár 636 277 forint, a legalacsonyabb 608 695 forint, valamint az átlag ár 622 486 forint.”
  http://www.ingatlannet.hu/statisztika/Budapest,%20V.%20ker%C3%BClet

 • '>
  22. építésivállalko
  2017. június 20., kedd, 14:00
  Válaszolok

  A Tiszapalotában is évekig álltak üresen a lakások (az legalább megépült).
  Az Ötthalom lakópark is kudarcba fulladt.
  A Deák gimnáziummal szemben a temető helyén egy kapavágás sem történt még.
  Épeszű ember előre egy forintot sem kockáztat ilyen projektre, mégha ennyire látványos is, akkor sem.
  http://szegedma.hu/cimke/epitesi-vallalkozo

 • '>
  21. lakótelepreklám
  2017. június 20., kedd, 13:47
  Válaszolok

  Mennyibe kerül ez a sok fizetett hirdetés és cikk a médiában? Ez is benne van a lakások árában?
  600 lakásban kb. kétezer-kétezerötszáz ember.
  40 db 5 emeletes panel-lépcsőházban laknak ennyien.