Defekt miatt szenvedett balesetet egy szegedi nő

2017. június 19., hétfő • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

kekfeny_rendorseg_szirena

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral, valamint két sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Könnyű sérülést szenvedett egy szegedi asszony június 19-én nem sokkal 7 óra előtt, mert az autója jobb hátsó kereke defektet kapott, az autó elhagyta az úttestet, és egy lakóház kerítésének ütközött.

Szeged külterületén az 55-ös számú főúton szenvedett szintén könnyű sérülést egy segédmotoros kerékpáros 22 órakor, aki eddig tisztázatlan okból elvesztette az uralmat a jármű felett és elesett.

Amennyiben defektet kap járműje, próbálja megőrizni nyugalmát és ne kezdjen hirtelen fékezésbe vagy kormányzásba – figyelmeztet a rendőrség. Egyenletes sebességgel kormányozzon az úttest szélére, majd lassítson és álljon meg – írja a police.hu.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.162.27.162 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére