A szoci zsaru (i)gazságai

2017. június 7., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Tarjanyi_peter

Az ész megáll! Brüsszel, Nizza, Párizs, Berlin, Stockholm, Manchester, London véres merényletei után is vannak, akik homokba dugják a fejüket. Úgy tűnik, a honi balliberális oldal még mindig nem hajlandó megérteni vagy elfogadni, hogy a muszlim tömegek bevándorlása és az egyre erősödő terrorizmus kéz a kézben jár. Erről legutóbb Tarjányi Péter MSZP-közeli biztonságpolitikai szakértő – valamikor úgy emlegették: a szocik magánzsaruja − tett tanúbizonyságot, aki bicskanyitogató stílusban nyilatkozott kedden este az ATV A nap híre című műsorában.

A Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányok egykori nagy kedvence, az MSZP-s pártrendezvények állandó főszereplője, a szocialisták legújabb honvédelmi elképzeléseinek előadója azt állította, csúsztatásoktól hemzseg az európai terrorcselekményekkel kapcsolatos (szerinte csakis pártpolitikai érdekeket szolgáló) magyar kormányzati kommunikáció, a hétről hétre ismétlődő merényleteknek ugyanis nincs közük a brüsszeli bevándorláspolitikához. A véres bűncselekményeket ugyanis „nem hátizsákos, kerítésen átmászó, bokrok alatt kúszó-mászó terroristák követik el, hanem európai uniós állampolgárok, akiknek a zsebében ott lapul az anyaországuk útlevele”! Tarjányi valószínűsítette, hogy 2017-ben Kelet-Európában is terrortámadás fog történni, e tekintetben Lengyelország mellett Ausztriát tartja a legveszélyeztetettebbnek, ahol „eléggé nagy szélsőséges dzsihadista mozgás volt az elmúlt másfél-két évben”, de többször kitért rá, hogy Magyarországon sem tart elképzelhetetlennek terrorakciót. Véleménye szerint a terroristák Nyugat-Európából érkezhetnek országunkba, térségünkbe.

Tarjányi – az MSZP-s nemzetbiztonsági bizottsági elnök, Molnár Zsolt bősz helyeslése mellett – szinte kéjes örömmel beszélt arról, hogy „azonnal meg is dőlhet” az Orbán-kormány állítása, miszerint a déli határzár biztonságos védelmet nyújt az országnak, a magyarságnak, ha tényleg lesz olyan sajnálatos terrorcselekmény, melyet a nyugati határon átlépő támadók követnek el szerette kis hazánkban.

Vonatkoztassunk el – már ha lehet – a fenti Tarjányi-gondolatkísérlet mögött lévő embertelen, nemzetellenes gusztustalanságtól! (Bízzunk benne, hogy idáig még ők sem süllyedhetnek…) És akkor a csúsztatásokról! Lehet, hogy a terroristák többsége európai állampolgár, de afrikai vagy ázsiai származású, tehát tök mindegy, hányadik generációs: bevándorló vagy bevándorlók leszármazottja. A terroristák mind a szélsőséges iszlám hívei, Allah nevében követik el szörnyűségeiket. A terroristák mind azt bizonyítják, hogy a muszlimok képtelenek a beilleszkedésre, hogy az integráció mint olyan teljesen reménytelen, eszement elképzelés. A terroristák maguk az élő (holt) bizonyítékai annak, hogy Európa etnikai, vallási képének megváltoztatása több mint gazság: történelmi bűn. Az ő példájuk igazolja, hogy a szivárványos nyitottságra és toleranciára ártatlanok közé száguldó kamion, szöges bomba, tőr, bozótvágó kés, Kalasnyikov és nemi erőszak a válasz. Aztán lehet plüssmacizni és virágcsokrozni, balliberális hölgyek és urak!

A magyar határzár és az Orbán-kormány migrációs politikája ebben az összefüggésrendszerben: felkiáltójel. Hogy eddig, és ne tovább! Ébresztő, keresztény Európa! A magyar kerítés a már Nyugat-Európában lévő terroristákat ugyan nem állíthatja meg, de megmutatja, hogyan lehet elvágni az utánpótlást. Egy elhúzódó háborúban pedig ez a kulcskérdés.

Üzenet Brüsszelnek, és üzenet a Bitó-szalonnak is – hogy büntetlenül nem lehet emberkísérletet folytatni. Üzenet a Tarjányi Pétereknek, a Gyurcsány Ferenceknek és a Botka Lászlóknak. Akik sajnos semmi sem tanultak, és semmit sem felejtettek.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 13 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.144.23.12 IP címről szól hozzá.

 • 13. portas hozzászólt ekkor: 2017. június 9., péntek, 21:37
  Válaszolok

  Gy h remete. Tényeid vitathatatlanul indifferensek, hisz nem kapcsolódnak a témához. Az általam felsorolt tényeket cáfold, ezúttal mellébesze nélkül pr!
  Okulásul azoknak akik nem tanulnak a saját kárukból:
  https://www.youtube.com/watch?v=WnnkoB0PljQ

 • 12. Csányi Pityu hozzászólt ekkor: 2017. június 9., péntek, 14:59
  Válaszolok

  8. “évtizedek óta köztünk éltek” Te is Nyugat-Európából írsz?
  Amikor az elkövetők vagy a felmenőik Európába bejöttek szintén muszlim migránsok voltak.
  A múltból úgy is lehet tanulni, ha nem mi lettünk a korábbi hibás migránspolitika áldozatai. A gyerekeinket és unokáinkat nem szabad veszélyeztetni azzal, hogy potenciális terroristákat engedünk be a nyakukra. Merkelnek és Junckernek nincsenek vér szerinti utódai.

 • 11. mert csak hozzászólt ekkor: 2017. június 9., péntek, 07:57
  Válaszolok

  9. “Csíkoska”:
  “Magyarország legszínvonalasabb portálja”…

  Megosztanád “érveidet” is az egyszerű “halandókkal”?

  Azt már olvastam, hogy mivel érvelt, Aki nem így gondolja! A Tulajdonos értékelő nyilatkozatát is láttam (sport- és kultúra színvonalas, a többi rész illeszkedő és volt úgy, hogy átvettek híreket – később ugyan “magyarázkodni” kellett, de ez most nem érdekes -)!

  Vedd elő, a sokszor hangoztatott “igaz”mondásodat és “fejtsd ki”, pl: ennek a résznek, mi a “legszínvonalasabbika” (szakmailag):
  (P.M.L)” tök mindegy, hányadik generációs bevándorló vagy bevándorlók leszármazottja (a terrorista)”, “A magyar kerítés a már Nyugat-Európában lévő terroristákat ugyan nem állíthatja meg”
  (T.P)A véres bűncselekményeket ugyanis „nem hátizsákos, kerítésen átmászó, bokrok alatt kúszó-mászó terroristák követik el, hanem európai uniós állampolgárok, akiknek a zsebében ott lapul az anyaországuk útlevele”!

  A kettő “érvelés” nagyon “összecseng”, mégis az egyik (T.P), emiatt, “kéjes örömmel beszél”, amikor szakmailag érvel (pedig még a mellékelt képen is inkább dühös), míg a másik (P.M.L) megmondta a “tutit” a keresztény Európának!
  Te meg “lebarmolod” Egri Viktort, amikor érzékeltetni akarja, a cikkben lévő “ellentmondásokat”!
  Nos, akkor, hol is van a “leg-színvonal”, hogy ne kelljen tovább keresgélni?!

 • 10. Csikosabbb hozzászólt ekkor: 2017. június 9., péntek, 02:18
  Válaszolok

  Rém-ette,,:)
  Az látszik hogy a barlangodban csak az ATV és a heti tv jön be.
  :(

 • 9. Csikosabbb hozzászólt ekkor: 2017. június 9., péntek, 02:15
  Válaszolok

  Egri Viktor,:),szégyen amit ön és társai írnak Magyarország legszínvonalasabb portáljara,DM lement Blikk színvonalra,azért nem veszi senki, sőt írni sem lehet oda online.

 • 8. Remete hozzászólt ekkor: 2017. június 8., csütörtök, 22:09
  Válaszolok

  portás! Én nem állítom rólad, hogy születési hibás vagy, mert nem ismerlek. A szövegértelmezéssel azonban gondjaid vannak és ez nem születési hiba, hanem tanulatlanság. Én kizárólag tényeket írtam le. Cáfold azokat, ha tudod.
  Kedves Főszerkesztő Úr! Egyetértek azzal, hogy a tömeges migráció hatalmas probléma. Azt sem állítottam, hogy az Unió megtalálta volna a megoldást.Csak arra kívántam rámutatni, hogy a magyar kormány intézkedései sem biztosítanak védelmet és a problémára megoldást, vlamint nem lehet egyenlőséget tenni a mostani tömeges migráció és a terrorcselekmények között.
  Egy egyszerű kérdés: Elkerülhetőek lettek volna a terrorcselekmények, ha 2015-ben az egész Unió kerítést épít maga köré? Erre a válasz pedig egyértelműen: nem!Hiszen az elkövetők döntő többsége évek, évtizedek óta köztünk éltek.
  Precízebb és szakszerűbb titkosszolgálati munkával néhány bizonyára megelőzhető lett volna.

 • 7. SP hozzászólt ekkor: 2017. június 8., csütörtök, 21:10
  Válaszolok

  Egyik okosabb mint másik! Azt kéne előbb tisztázni, hogy mi a manóért jön egy szegény muszlim nincstelen menekült a keresztény EU-ba.

  Amikor dúsgazdag, vallás-kompatibilis, nagy lakatlan területekkel bíró öböl-menti hittestvérekhez mehetnének harmada annyi kilométer zarándoklással kapásból.
  Ott kultúrájuknak megfelelő zavartalan no go zónákra találhatnának.

  Miért jön, ha az itt élők vallása, szokásai annyira irritálja, hogy ölni támad kedve.

 • 6. Egri Gábor hozzászólt ekkor: 2017. június 8., csütörtök, 20:26
  Válaszolok

  Tisztelt Főszerkesztő, nemcsak a lapja szörnyű, hanem az Ön gondolkodása is. Szégyen, hogy olyan emberek kaphatnak lapot, mint Ön! Írása és a lapja is mindenesetre jól illeszkedik a lakájmédia aljának színvonalába

 • 5. portas hozzászólt ekkor: 2017. június 8., csütörtök, 20:12
  Válaszolok

  Nem létezik hogy remete normális! Normális ilyet akkor sem ír le ha megparancsolják neki. MOst pont nem arról van szó hogy 2004-ben, vagy 2005-ben mi volt? És a békés többséggel nincs is baj. A terroristákkal van a baj te szerencsétlen. Mit számít a 40 millió békés muzulmán ha a 4000 békétlen gyilkol és erőszakoskodik. Majd te kiválasztod, melyik melyik? Gyári hibás vagy a többi hasonlóval 1ütt!

 • 4. Npebje hozzászólt ekkor: 2017. június 8., csütörtök, 07:45
  Válaszolok

  Rem-ette,az nézőpont kérdése hogy ki a terroristta,,lásd USA irakban mit csinált.

 • 3. Pintér M. Lajos hozzászólt ekkor: 2017. június 8., csütörtök, 06:28
  Válaszolok

  Kedves Remete!
  Köszönöm hozzászólását! Engedjen meg két észrevételt, reakciót az ön pontjaira!
  Az írásom egyik fő mondanivalója épp az, hogy Európa iszlamizációja, muszlimokkal való “feltöltése” történelmi zsákutcának tűnik. A kontinens képének ilyen radikális átrajzolása súlyos veszélyekkel jár, ez már teljesen egyértelmű.
  A másik: felháborodásom fő oka, hogy Tarjányi Péter (és Molnár Zsolt) nemcsak magyarországi iszlám hátterű terrortámadással fenyeget (riogat), de ami a “csúcs”, hogy ha ilyen szörnyű esemény bekövetkezne, azért éppen arra a kormányra mutogatnának, mely Európában elsőként emelte fel határozottan, világosan a szavát – szakítva a PC-vel – az ellen, hogy muszlimok millióit próbáljuk meg betelepíteni, integrálni a kontinensen. Azért, hogy megőrizzük Európát európainak, és minél inkább mentesítsük az szélsőséges iszlám terrorizmus veszélyétől. A brüsszeli irány most nem ez, és ezért legkevésbé Orbán Viktor és kormánya a felelős.
  Köszönöm figyelmét!

 • 2. Hazánkba NEM! hozzászólt ekkor: 2017. június 8., csütörtök, 06:21
  Válaszolok

  Tudtam, hogy valaki előjön a kereszténység egykori térhódításával. Az egykor volt, ma meg, ma van.
  Akkor nem tudtak a leigázottak védekezni a vallás leple alatt végzett területi hódítással, népírtással, ma pedig tudunk.
  És még hatásosabban tudnánk, ha nem teljesen meghülyült politikusuk ülnének a brüsszeli, vezető székekben.
  Ha Soroshoz hasonló, aljas hazaárulókkal nem paktálna le senki. (Mielőtt valaki felemlegeti: Az ő esetében is volt a múlt, az anyagi, kultúrális, oktatási támogatás ; és van a ma, a szülőföldjének, Hazánknak, Európának az elárulása, a messzi távolból történő veszélyeztetése.)
  Ha Hazánkban is mindenki felfogná, hogy a világra is egyre nagyobb veszélyt jelent a ma már 1,1 milliárd hívővel rendelkező iszlám vallás. Természetesen, szó sincs arról, hogy minden muszlim, terrorista lenne, sőt elenyésző hányaduk az. Mint ahogy a keresztények, a hinduk, ….. , az ateisták elenyésző hányada szintén terrorista , de legalábbis bűnöző hajlamú személy.
  De, a muszlimok életvitele, kultúrája olyan mértékben különbözik a keresztény alapú Európa megszokott életétől, hogy nagy tömegekben -és főleg,ellenőrizetlenül, azonosítás nélkül besurranva- semmi keresnivalójuk Európában,Hazánkban. Minden kultúrának megvan az otthona, kár nagy mértékben összekeverni, mert abból csak belháború alakulhat ki.
  Egy kóbor kutya, behúzott farokkal, messzire kerüli még a totyogó csecsemőt is. A falkába verődőtt kóbor kutyák képesek életerős férfiak csoportját is megtámadni.
  A muszlimok -és különösen, a fiatal, edzett (harcedzett), nem a háború borzalmai, hanem maga a háború (az otthon, a haza védelme elől) menekülő, a hadbíróság elől elszökő férfiak- falkája különösen veszélyes az európai lakosságra. Úgy gondolom, egyikünk sem szeretné, ha gyermekeink, unokáink kisebbségben élnének a muszlim közösség irányítása alatt.

 • 1. Remete hozzászólt ekkor: 2017. június 7., szerda, 21:43
  Válaszolok

  Sajátos kirohanása ez egy főszerkesztőnek. A tények: 1: A három legtöbb halálos áldozattal járó terrorcselekmény közül kettő (Madrid 2004-ben 192 halálos áldozat és London 2005-ben 56 halálos áldozat)bőven a tömeges migráció megindulása előtt történt. 2: Az európai terrorcselekmények döntő hányadát uniós állampolgársággal rendelkező személyek követték el. 3: A volt gyarmattartó országokban több emberöltő óta nagyszámú nem európai ősöktől leszármazott polgár él, akik nem tagadják meg az őseik vallását. 4. A muszlim menekültek tömegei éppen az állatként viselkedő szélsőséges iszlamista terroristák elől menekül el hazájából. Ha gyűlöljük és akadályozzuk őket, akkor éppen a terroristák kedvében járunk. 5: Az iszlám vallásúak töredéke szélsőséges terrorista. Általánosítani a gyalázatot valamennyiükre, embertelenség. A történelem lapjai megörökítették, hogy mit műveltek a kereszt nevében Európában a középkorban, és a spanyolok Dél-Amerikában. Még se mondjuk azt, hogy a keresztények ilyenek. 6: Baromság, hogy az utánpótlást egy kerítéssel lehet megakadályozni. A kerítésen belüli emberek is szaporodnak.7: A kormány migrációs politikája tényleg egy felkiáltójel. Azt most hagyjuk, hogy 2015-ben mindenféle ellenőrzés nélkül szállítottak több százezer migránst nyugatra, de a hatóságok még azon is szemet hunytak, hogy szélsőséges iszlamisták itt toboroztak terroristát, napokig magyar budapesti szállodában szervezkedtek és az sem tűnt fel, hogy százával vásároltak magyar telefonkártyákat.

Ugrás az oldal tetejére