A szoci zsaru (i)gazságai

Tarjanyi_peter

Az ész megáll! Brüsszel, Nizza, Párizs, Berlin, Stockholm, Manchester, London véres merényletei után is vannak, akik homokba dugják a fejüket. Úgy tűnik, a honi balliberális oldal még mindig nem hajlandó megérteni vagy elfogadni, hogy a muszlim tömegek bevándorlása és az egyre erősödő terrorizmus kéz a kézben jár. Erről legutóbb Tarjányi Péter MSZP-közeli biztonságpolitikai szakértő – valamikor úgy emlegették: a szocik magánzsaruja − tett tanúbizonyságot, aki bicskanyitogató stílusban nyilatkozott kedden este az ATV A nap híre című műsorában.

A Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányok egykori nagy kedvence, az MSZP-s pártrendezvények állandó főszereplője, a szocialisták legújabb honvédelmi elképzeléseinek előadója azt állította, csúsztatásoktól hemzseg az európai terrorcselekményekkel kapcsolatos (szerinte csakis pártpolitikai érdekeket szolgáló) magyar kormányzati kommunikáció, a hétről hétre ismétlődő merényleteknek ugyanis nincs közük a brüsszeli bevándorláspolitikához. A véres bűncselekményeket ugyanis „nem hátizsákos, kerítésen átmászó, bokrok alatt kúszó-mászó terroristák követik el, hanem európai uniós állampolgárok, akiknek a zsebében ott lapul az anyaországuk útlevele”! Tarjányi valószínűsítette, hogy 2017-ben Kelet-Európában is terrortámadás fog történni, e tekintetben Lengyelország mellett Ausztriát tartja a legveszélyeztetettebbnek, ahol „eléggé nagy szélsőséges dzsihadista mozgás volt az elmúlt másfél-két évben”, de többször kitért rá, hogy Magyarországon sem tart elképzelhetetlennek terrorakciót. Véleménye szerint a terroristák Nyugat-Európából érkezhetnek országunkba, térségünkbe.

Tarjányi – az MSZP-s nemzetbiztonsági bizottsági elnök, Molnár Zsolt bősz helyeslése mellett – szinte kéjes örömmel beszélt arról, hogy „azonnal meg is dőlhet” az Orbán-kormány állítása, miszerint a déli határzár biztonságos védelmet nyújt az országnak, a magyarságnak, ha tényleg lesz olyan sajnálatos terrorcselekmény, melyet a nyugati határon átlépő támadók követnek el szerette kis hazánkban.

Vonatkoztassunk el – már ha lehet – a fenti Tarjányi-gondolatkísérlet mögött lévő embertelen, nemzetellenes gusztustalanságtól! (Bízzunk benne, hogy idáig még ők sem süllyedhetnek…) És akkor a csúsztatásokról! Lehet, hogy a terroristák többsége európai állampolgár, de afrikai vagy ázsiai származású, tehát tök mindegy, hányadik generációs: bevándorló vagy bevándorlók leszármazottja. A terroristák mind a szélsőséges iszlám hívei, Allah nevében követik el szörnyűségeiket. A terroristák mind azt bizonyítják, hogy a muszlimok képtelenek a beilleszkedésre, hogy az integráció mint olyan teljesen reménytelen, eszement elképzelés. A terroristák maguk az élő (holt) bizonyítékai annak, hogy Európa etnikai, vallási képének megváltoztatása több mint gazság: történelmi bűn. Az ő példájuk igazolja, hogy a szivárványos nyitottságra és toleranciára ártatlanok közé száguldó kamion, szöges bomba, tőr, bozótvágó kés, Kalasnyikov és nemi erőszak a válasz. Aztán lehet plüssmacizni és virágcsokrozni, balliberális hölgyek és urak!

A magyar határzár és az Orbán-kormány migrációs politikája ebben az összefüggésrendszerben: felkiáltójel. Hogy eddig, és ne tovább! Ébresztő, keresztény Európa! A magyar kerítés a már Nyugat-Európában lévő terroristákat ugyan nem állíthatja meg, de megmutatja, hogyan lehet elvágni az utánpótlást. Egy elhúzódó háborúban pedig ez a kulcskérdés.

Üzenet Brüsszelnek, és üzenet a Bitó-szalonnak is – hogy büntetlenül nem lehet emberkísérletet folytatni. Üzenet a Tarjányi Pétereknek, a Gyurcsány Ferenceknek és a Botka Lászlóknak. Akik sajnos semmi sem tanultak, és semmit sem felejtettek.

13 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  13. portas
  2017. június 9., péntek, 21:37
  Válaszolok

  Gy h remete. Tényeid vitathatatlanul indifferensek, hisz nem kapcsolódnak a témához. Az általam felsorolt tényeket cáfold, ezúttal mellébesze nélkül pr!
  Okulásul azoknak akik nem tanulnak a saját kárukból:
  https://www.youtube.com/watch?v=WnnkoB0PljQ

 • '>
  12. Csányi Pityu
  2017. június 9., péntek, 14:59
  Válaszolok

  8. “évtizedek óta köztünk éltek” Te is Nyugat-Európából írsz?
  Amikor az elkövetők vagy a felmenőik Európába bejöttek szintén muszlim migránsok voltak.
  A múltból úgy is lehet tanulni, ha nem mi lettünk a korábbi hibás migránspolitika áldozatai. A gyerekeinket és unokáinkat nem szabad veszélyeztetni azzal, hogy potenciális terroristákat engedünk be a nyakukra. Merkelnek és Junckernek nincsenek vér szerinti utódai.

 • '>
  11. mert csak
  2017. június 9., péntek, 07:57
  Válaszolok

  9. “Csíkoska”:
  “Magyarország legszínvonalasabb portálja”…

  Megosztanád “érveidet” is az egyszerű “halandókkal”?

  Azt már olvastam, hogy mivel érvelt, Aki nem így gondolja! A Tulajdonos értékelő nyilatkozatát is láttam (sport- és kultúra színvonalas, a többi rész illeszkedő és volt úgy, hogy átvettek híreket – később ugyan “magyarázkodni” kellett, de ez most nem érdekes -)!

  Vedd elő, a sokszor hangoztatott “igaz”mondásodat és “fejtsd ki”, pl: ennek a résznek, mi a “legszínvonalasabbika” (szakmailag):
  (P.M.L)” tök mindegy, hányadik generációs bevándorló vagy bevándorlók leszármazottja (a terrorista)”, “A magyar kerítés a már Nyugat-Európában lévő terroristákat ugyan nem állíthatja meg”
  (T.P)A véres bűncselekményeket ugyanis „nem hátizsákos, kerítésen átmászó, bokrok alatt kúszó-mászó terroristák követik el, hanem európai uniós állampolgárok, akiknek a zsebében ott lapul az anyaországuk útlevele”!

  A kettő “érvelés” nagyon “összecseng”, mégis az egyik (T.P), emiatt, “kéjes örömmel beszél”, amikor szakmailag érvel (pedig még a mellékelt képen is inkább dühös), míg a másik (P.M.L) megmondta a “tutit” a keresztény Európának!
  Te meg “lebarmolod” Egri Viktort, amikor érzékeltetni akarja, a cikkben lévő “ellentmondásokat”!
  Nos, akkor, hol is van a “leg-színvonal”, hogy ne kelljen tovább keresgélni?!

 • '>
  10. Csikosabbb
  2017. június 9., péntek, 02:18
  Válaszolok

  Rém-ette,,:)
  Az látszik hogy a barlangodban csak az ATV és a heti tv jön be.
  🙁

 • '>
  9. Csikosabbb
  2017. június 9., péntek, 02:15
  Válaszolok

  Egri Viktor,:),szégyen amit ön és társai írnak Magyarország legszínvonalasabb portáljara,DM lement Blikk színvonalra,azért nem veszi senki, sőt írni sem lehet oda online.

 • '>
  8. Remete
  2017. június 8., csütörtök, 22:09
  Válaszolok

  portás! Én nem állítom rólad, hogy születési hibás vagy, mert nem ismerlek. A szövegértelmezéssel azonban gondjaid vannak és ez nem születési hiba, hanem tanulatlanság. Én kizárólag tényeket írtam le. Cáfold azokat, ha tudod.
  Kedves Főszerkesztő Úr! Egyetértek azzal, hogy a tömeges migráció hatalmas probléma. Azt sem állítottam, hogy az Unió megtalálta volna a megoldást.Csak arra kívántam rámutatni, hogy a magyar kormány intézkedései sem biztosítanak védelmet és a problémára megoldást, vlamint nem lehet egyenlőséget tenni a mostani tömeges migráció és a terrorcselekmények között.
  Egy egyszerű kérdés: Elkerülhetőek lettek volna a terrorcselekmények, ha 2015-ben az egész Unió kerítést épít maga köré? Erre a válasz pedig egyértelműen: nem!Hiszen az elkövetők döntő többsége évek, évtizedek óta köztünk éltek.
  Precízebb és szakszerűbb titkosszolgálati munkával néhány bizonyára megelőzhető lett volna.

 • '>
  7. SP
  2017. június 8., csütörtök, 21:10
  Válaszolok

  Egyik okosabb mint másik! Azt kéne előbb tisztázni, hogy mi a manóért jön egy szegény muszlim nincstelen menekült a keresztény EU-ba.

  Amikor dúsgazdag, vallás-kompatibilis, nagy lakatlan területekkel bíró öböl-menti hittestvérekhez mehetnének harmada annyi kilométer zarándoklással kapásból.
  Ott kultúrájuknak megfelelő zavartalan no go zónákra találhatnának.

  Miért jön, ha az itt élők vallása, szokásai annyira irritálja, hogy ölni támad kedve.

 • '>
  6. Egri Gábor
  2017. június 8., csütörtök, 20:26
  Válaszolok

  Tisztelt Főszerkesztő, nemcsak a lapja szörnyű, hanem az Ön gondolkodása is. Szégyen, hogy olyan emberek kaphatnak lapot, mint Ön! Írása és a lapja is mindenesetre jól illeszkedik a lakájmédia aljának színvonalába

 • '>
  5. portas
  2017. június 8., csütörtök, 20:12
  Válaszolok

  Nem létezik hogy remete normális! Normális ilyet akkor sem ír le ha megparancsolják neki. MOst pont nem arról van szó hogy 2004-ben, vagy 2005-ben mi volt? És a békés többséggel nincs is baj. A terroristákkal van a baj te szerencsétlen. Mit számít a 40 millió békés muzulmán ha a 4000 békétlen gyilkol és erőszakoskodik. Majd te kiválasztod, melyik melyik? Gyári hibás vagy a többi hasonlóval 1ütt!

 • '>
  4. Npebje
  2017. június 8., csütörtök, 07:45
  Válaszolok

  Rem-ette,az nézőpont kérdése hogy ki a terroristta,,lásd USA irakban mit csinált.

 • '>
  2017. június 8., csütörtök, 06:28
  Válaszolok

  Kedves Remete!
  Köszönöm hozzászólását! Engedjen meg két észrevételt, reakciót az ön pontjaira!
  Az írásom egyik fő mondanivalója épp az, hogy Európa iszlamizációja, muszlimokkal való “feltöltése” történelmi zsákutcának tűnik. A kontinens képének ilyen radikális átrajzolása súlyos veszélyekkel jár, ez már teljesen egyértelmű.
  A másik: felháborodásom fő oka, hogy Tarjányi Péter (és Molnár Zsolt) nemcsak magyarországi iszlám hátterű terrortámadással fenyeget (riogat), de ami a “csúcs”, hogy ha ilyen szörnyű esemény bekövetkezne, azért éppen arra a kormányra mutogatnának, mely Európában elsőként emelte fel határozottan, világosan a szavát – szakítva a PC-vel – az ellen, hogy muszlimok millióit próbáljuk meg betelepíteni, integrálni a kontinensen. Azért, hogy megőrizzük Európát európainak, és minél inkább mentesítsük az szélsőséges iszlám terrorizmus veszélyétől. A brüsszeli irány most nem ez, és ezért legkevésbé Orbán Viktor és kormánya a felelős.
  Köszönöm figyelmét!

 • '>
  2. Hazánkba NEM!
  2017. június 8., csütörtök, 06:21
  Válaszolok

  Tudtam, hogy valaki előjön a kereszténység egykori térhódításával. Az egykor volt, ma meg, ma van.
  Akkor nem tudtak a leigázottak védekezni a vallás leple alatt végzett területi hódítással, népírtással, ma pedig tudunk.
  És még hatásosabban tudnánk, ha nem teljesen meghülyült politikusuk ülnének a brüsszeli, vezető székekben.
  Ha Soroshoz hasonló, aljas hazaárulókkal nem paktálna le senki. (Mielőtt valaki felemlegeti: Az ő esetében is volt a múlt, az anyagi, kultúrális, oktatási támogatás ; és van a ma, a szülőföldjének, Hazánknak, Európának az elárulása, a messzi távolból történő veszélyeztetése.)
  Ha Hazánkban is mindenki felfogná, hogy a világra is egyre nagyobb veszélyt jelent a ma már 1,1 milliárd hívővel rendelkező iszlám vallás. Természetesen, szó sincs arról, hogy minden muszlim, terrorista lenne, sőt elenyésző hányaduk az. Mint ahogy a keresztények, a hinduk, ….. , az ateisták elenyésző hányada szintén terrorista , de legalábbis bűnöző hajlamú személy.
  De, a muszlimok életvitele, kultúrája olyan mértékben különbözik a keresztény alapú Európa megszokott életétől, hogy nagy tömegekben -és főleg,ellenőrizetlenül, azonosítás nélkül besurranva- semmi keresnivalójuk Európában,Hazánkban. Minden kultúrának megvan az otthona, kár nagy mértékben összekeverni, mert abból csak belháború alakulhat ki.
  Egy kóbor kutya, behúzott farokkal, messzire kerüli még a totyogó csecsemőt is. A falkába verődőtt kóbor kutyák képesek életerős férfiak csoportját is megtámadni.
  A muszlimok -és különösen, a fiatal, edzett (harcedzett), nem a háború borzalmai, hanem maga a háború (az otthon, a haza védelme elől) menekülő, a hadbíróság elől elszökő férfiak- falkája különösen veszélyes az európai lakosságra. Úgy gondolom, egyikünk sem szeretné, ha gyermekeink, unokáink kisebbségben élnének a muszlim közösség irányítása alatt.

 • '>
  1. Remete
  2017. június 7., szerda, 21:43
  Válaszolok

  Sajátos kirohanása ez egy főszerkesztőnek. A tények: 1: A három legtöbb halálos áldozattal járó terrorcselekmény közül kettő (Madrid 2004-ben 192 halálos áldozat és London 2005-ben 56 halálos áldozat)bőven a tömeges migráció megindulása előtt történt. 2: Az európai terrorcselekmények döntő hányadát uniós állampolgársággal rendelkező személyek követték el. 3: A volt gyarmattartó országokban több emberöltő óta nagyszámú nem európai ősöktől leszármazott polgár él, akik nem tagadják meg az őseik vallását. 4. A muszlim menekültek tömegei éppen az állatként viselkedő szélsőséges iszlamista terroristák elől menekül el hazájából. Ha gyűlöljük és akadályozzuk őket, akkor éppen a terroristák kedvében járunk. 5: Az iszlám vallásúak töredéke szélsőséges terrorista. Általánosítani a gyalázatot valamennyiükre, embertelenség. A történelem lapjai megörökítették, hogy mit műveltek a kereszt nevében Európában a középkorban, és a spanyolok Dél-Amerikában. Még se mondjuk azt, hogy a keresztények ilyenek. 6: Baromság, hogy az utánpótlást egy kerítéssel lehet megakadályozni. A kerítésen belüli emberek is szaporodnak.7: A kormány migrációs politikája tényleg egy felkiáltójel. Azt most hagyjuk, hogy 2015-ben mindenféle ellenőrzés nélkül szállítottak több százezer migránst nyugatra, de a hatóságok még azon is szemet hunytak, hogy szélsőséges iszlamisták itt toboroztak terroristát, napokig magyar budapesti szállodában szervezkedtek és az sem tűnt fel, hogy százával vásároltak magyar telefonkártyákat.