Saját életükről forgattak klipet a Baron Mantis tagjai

baron_mantis_enter_the_baron

Magyarország legütősebb rockandroll duója, a Baron Mantis új klippel jelentkezett, ami még a debütáló lemezükön található Enter the Baron című dalhoz készült.

Bár javában készül a második Baron Mantis-korong, ami majd ősszel meg is jelenik, most tehát még az első album egyik dalához, az Enter The Baronhoz készítettek klipet a Cseh Tamás Program támogatásával. „A videó bemutatja, hogy kik voltunk, mivé szerettünk volna válni és mik lettünk. Victor például egy vidéki tojásvállalkozást üzemeltető családból érkezett. Én pedig sok sportban kipróbáltam magam, jelenleg egy multinál dolgozom. Ezeket mind-mind visszaadja a képi világ” – mondta a klipről Davey Mantis frontember a Recorder blognak.

Aki már látta a két férfibikát élőben, tudhatja, hogy nem kell 4-5 fő egy színpad feldarabolásához. Most ért véget a Hiperkarmával közös országos turnéjuk, és érkeznek a fesztiválos fellépések. Idén nyáron sem marad ki a Baron Mantis fellépései közül a Szegedi Ifjúsági Napok, ahol tavaly interjút készítettünk a duóval, mely ITT olvasható.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.