Ötödik alkalommal ünneplik a tetoválást Szegeden

szeged_ink_v

Öt ütős zenekar társaságában rendezik meg a Szeged Ink V koncertet a Cool Clubban május 6-án, szombaton.

A Sun City Tattoo & Piercing Szeged és a SunCity Booking ötödik alkalommal rendezi meg a fővárosi Tattoo The Sun fesztivál hagyományát követve a szegedi zenés tetováló-szeánszt, a Szeged Ink-et. A rendezvényen a tetoválások mellett az elektromos gitárok zúgása adja meg az alaphangulatot, ezúttal a helyszínváltozás miatt koncerttel párhuzamos tetoválásra nem lesz lehetőség, de a Sun City Tattoo & Piercing Szeged tetoválói ajándék mintákkal készülnek az estére.

A zene azonban nem marad el, a Cool Clubban a 18 órai kapunyitást követően 20 órától indul meg a koncertdömping, a sort a szegedi sci-fi metal The Void nyitja, a banda nemrég megjelent Nullified című albuma ismét kiváló szórakozást ígér.

A második fellépő egy év után tér vissza a Napfény Városába, a punk rocker Szükségállapot lemezbemutató koncerttel üdvöli újra a szegedi közönséget.

Jól ismert és jól bevált hardcore döngöléssel érkezik a Don Gatto, a szekszárdi banda számtalan kiváló bulit adott már Szegeden, a féktelen tombolás most is garantált.

A Szükségállapothoz hasonlóan lemezbemutató koncertet ad a Cadaveres, a székesfehérvári metálfiúk a “The Fifth House” című korongjukat prezentálják majd.

Az este zárása is különlegesnek ígérkezik: a szegedi Balkan Shadows színpadi debütálása adja a Szeged Ink V kuriózumát, punk-os beütéssel bíró modern metal hangzást mutató zenekar első koncertjét adja majd a bulin.

A Szeged Ink V-ről további részletek ITT.

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  1. biciklisGabor
  2017. május 5., péntek, 10:41
  Válaszolok

  Valaki szóljon már nekik,hogy a tetoválás tiz évvel röviditi az életet.
  (Mérget visz a szervezetbe)