Nyugati Fény: hiába tagad Botka, bizonyíték van arról, hogy Lengyel Lászlóval egyeztet

botka-lengyel-11.jpg

A Nyugati Fény blog szerint bár a szegedi polgármester azt állította, hogy politikai stratégájának semmi köze Lengyel Lászlóhoz, mégis személyesen tárgyalt vele a fővárosban.

Lengyel László személye legutóbb akkor került az érdeklődés fókuszába, amikor kiderült: Lengyel titkos találkozót szervezett, ahol a DK alelnökét, Niedermüller Pétert próbálta Gyurcsány Ferenc ellen fordítani – írja a Nyugati Fény.

A bomlasztási kísérlet hamar lelepleződött, mivel Niedermüller Péter első felháborodásában kiteregette az ocsmány történetet.

Botka László egy február 27-i HVG-interjúban vehemensen tagadta, hogy Lengyel Lászlótól kapna tanácsokat. “Semmilyen szerepe nincs Lengyel Lászlónak az én politikai stratégiám alakításában. A Pénzügykutató évtizedek óta szervez rendezvényeket, ahol elsősorban nagy tudású szakemberek tartanak előadást. Évente két-három ilyenen részt szoktam venni. A januári találkozón egy-egy órában meghallgattuk Surányi György gazdaságpolitikai, majd Bárándy Péter a jogállamisággal kapcsolatos értekezését. Ennyit a valóságról.” – nyilatkozta akkor Botka.

Tehát csak a Pénzügykutatóban szokta őt látni szakmai rendezvényeken, de nincs köztük privát kapcsolat.

Ehhez képest a Nyugati Fény mai fotóján Botka a XIII. kerületi Kiskakukk Étteremben négyszemközt egyeztet a bomlasztó-áskálódó Lengyel Lászlóval.

Így már érthetővé válik, miért folytat durván kirekesztő ellenzéki politikát Botka László, és miért szólítja fel vérbeli “demokrataként” eltakarodásra egyik-másik riválisát.

Egyúttal Botka szavahihetősége is megdőlni látszik. Hazudott, amikor azt mondta, nincs privát kapcsolata Lengyel Lászlóval és csak a Pénzügykutatóban szokta őt látni, szakmai rendezvényeken.

Itt a bizonyíték, hogy négyszemközt is egyeztetnek, Botka politikája pedig azt mutatja, hogy sajnos meg is fogadja a szélhámos Lengyel László tanácsait, hiszen hónapok óta durván támadja azokat az ellenzéki pártokat, akikkel inkább össze kellene fogni a kormányváltás érdekében.

19 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  19. ezmög mitű ződ
  2017. május 19., péntek, 20:39
  Válaszolok

  Ahol a szürkepulcsis föltűnik, a baloldal bukik! Ezt már legalább 20 éve tudjuk. Ezért drukkolok, hogy sokszor ebédeljenek, uzsonnázzanak, vacsorázzanak együtt. Jó lenne, ha szegedi ügyekben is osztana néhány jótanácsot 😀 Akár a Város kontójára is, mit bánom én! (Mert ugye senki se gondolja hogy az Üldözött Értelmiségi állta volna a cehhet…)

 • '>
  18. okosabbnálam
  2017. május 19., péntek, 06:16
  Válaszolok

  17. okosabbnálam
  Ha netán kiderül. hogy a moderátor használja a nickemet, az nagyon érdekes lesz! 🙂
  Mindenesetre ígértem, hogy következménye lesz, ha a nevem használatát nem fejezed be, tehát mától indul a buli! 🙂

 • '>
  17. okosabbnálam
  2017. május 19., péntek, 01:25
  Válaszolok

  Soros György a spekuláns nem ér rá minden sameszének személyesen kiadni az iránymutatásokat.

 • '>
  16. anker alfonz
  2017. május 18., csütörtök, 19:45
  Válaszolok

  Semmi meglepetés, zsák a foltját kereste és találta meg. A nagytudású szürke pulóveres itt oktatta a szintén szürke de,nem (eminenciást),hogyan lehet a szürke 50 árnyalatát polírozni.Hihetetlen ebben az országban ilyen semmi emberek milyen jól meg tudnak élni.A többi ti. ember nem számít, és nem is érdekli őket.Csak az uborka fára felmásszanak…a többi már magától értetődik.

 • '>
  15. Lacidani
  2017. május 18., csütörtök, 14:42
  Válaszolok

  Velem tárgyalt titkosan Bottka László. Annyira titkos volt a megbeszélés hogy még én sem tudtam róla

 • '>
  14. Szilágyi Árpád
  2017. május 18., csütörtök, 13:57
  Válaszolok

  A Kiskakukkban zenés felár is van. A Laciék nótáját is elhúzta.
  https://1drv.ms/i/s!AhtXdDY_Sawxg_44Zhq4GFpm9XUfCA

 • '>
  13. CSlKOsPolos
  2017. május 18., csütörtök, 12:36
  Válaszolok

  Meztelen csigát többre tartom…

 • '>
  12. CSlKOsPolos
  2017. május 18., csütörtök, 12:34
  Válaszolok

  Mert egy senki
  Ii

  Mert egy senki vidéki…

 • '>
  11. okosabbnálam
  2017. május 18., csütörtök, 12:18
  Válaszolok

  9.paprikajancsi

  Miért szerettek annyira Botkán csámcsogni? 🙂

 • '>
  10. Szilágyi Árpád
  2017. május 18., csütörtök, 11:59
  Válaszolok

  A konspirációt erősíti, hogy Lengyel álruhában volt. Nem vett föl kardigánt.

 • '>
  9. paprikajancsi
  2017. május 18., csütörtök, 10:54
  Válaszolok

  Szerintem egy jól sikerült titkos randevú utáni, romantikus ebéd látható a képen. Lehet, hogy van valami közöttük? Végül is ez a Lengyel olyan mint egy ronda nő.

 • '>
  8. olajoshal
  2017. május 18., csütörtök, 10:52
  Válaszolok

  Bravó Laci! Fizessenek a gazdagok! Ja,…te álltad a számlát?

 • '>
  7. gömbi
  2017. május 18., csütörtök, 10:51
  Válaszolok

  Botka egy hiteltelen, hazug és korrupt politikus. Annyi gerince sincs, mint egy meztelencsigának.

 • '>
  6. okosabbnálam
  2017. május 18., csütörtök, 10:37
  Válaszolok

  4.baktói önjelölt
  A humorérzék hiányánál talán nincs is borzasztóbb! Úgy keletkeznek az ilyen majmok, mint te! 🙂

 • '>
  5. botka kampány
  2017. május 18., csütörtök, 10:28
  Válaszolok

  Ekkora gátlástalansággal Botka miért nem igazol át a Fideszbe?
  Felkértük a független kritikust, hogy értékelje Botka László mai ígéretét a 13. havi nyugdíjról. Puzsér Róbert véleménycikke következik.
  Botka László nem alkalmas miniszterelnökjelöltnek. Botka László nem alkalmas arra, hogy megmentse a köztársaságot, nem alkalmas arra, hogy felzárkóztassa Magyarországot Európához.
  Botka László számára az a tanulság Orbán Viktor és Habony Árpád hatalomgyakorlásából, hogy még Orbán Viktornál és Habony Árpádnál is hazugabbnak, gátlástalanabbnak és cinikusabbnak kell lennie, ha hatalmat akar.
  Nem veszi észre, hogy a nemzeti együttműködés rendszerét ezen a téren lehetetlen túllicitálni – legfeljebb bohóccá válhat a tizenharmadik havi nyugdíj ígéretével, a hatvanöt év felettieknek behazudott ingyenes gyógyszerekkel, és minden egyéb arra vonatkozó kísérletével, hogy a nyugdíjas kaszt szavazatait felvásárolja.

  Nyilvánvaló, hogy erre nincs pénzügyi fedezet – nyilvánvaló, hogy ez a penetráns szociális demagógia el fogja riasztani a bérből élők tömegeit, továbbá azokat az időseket, akiknek máris elegük van Orbán Viktor Kádár-restaurációjából.
  Botka Lászlónak nincs átgondolt programja – nevetséges, hogy húsz évnyi politizálás épp most talált vissza a neolibaralizmustól a marxi gyökerekhez. Jól mutatja, mennyire nincs benne semmi szégyenérzet, hogy úgy kér vétójogot a 2010-es orbáni kétharmad politikai felelőseivel szemben, hogy a kétharmadot elsősorban okozó, kalandor Gyurcsány kifejezetten az ő támogatásával lett 2004-ben miniszterelnök.
  Botka László merő képmutatás, hatalomvágy és őszinte szeretet a drága svájci órák iránt. Az egyetlen kérdés, hogy vajon miért nem igazol át a Fideszbe? Lázár Jánostól tanulhatna hatalomtechnikát, Rogán Antaltól kaphatna öltözködési tanácsokat, Orbán Viktortól pedig elleshetné, miként kell úgy hülyének nézni az időseket, hogy azok észre ne vegyék – alighanem e téren van a legtöbb tanulnivalója.
  Botka László most Gyurcsányabb akar lenni Gyurcsánynál, Habonyabb akar lenni Habonynál – csak hát ehhez a gátlástalanság kevés. Botka László épp azt kínálja a hazai baloldalnak, amit a tizenharmadik havi nyugdíj Magyarországnak: egy olyan hazugságot, amely romlásba dönt.
  Puzsér Róbert

 • '>
  4. baktói önjelölt
  2017. május 18., csütörtök, 09:39
  Válaszolok

  3. “Botkát többször látták, hogy hosszasan beszélt a postással”
  Ez is egy bolsi hazugság! Kampányrendezvényen kívül a pökhendi embergyűlölő önjelölt nem áll szóba közemberekkel.
  Amikor a postás jön, Botka vidéki rendezvényeken hazudozik és ígérget.

 • '>
  3. okosabbnálam
  2017. május 18., csütörtök, 08:43
  Válaszolok

  Én rájöttem egy titkos összeesküvésre! Botkát többször látták, hogy hosszasan beszélt a postással, az időről-időre valami papírokat ad neki! Kár tagadni, Botkát a postás irányítja, és bár a Posta állami cég fideSS-hű vezetővel, az teljesen nyilvánvaló, hogy a postást egyenesen Soros instruálja! 🙂

 • '>
  2. Semleges
  2017. május 18., csütörtök, 08:17
  Válaszolok

  micsoda hír!! és ez a leleplezés!! az újságírói szakma csúcsa, “vehemensen tagadta…” , zseniális szófordulat!! bravó szegedma!! irány a pulitzer-díj!!

 • '>
  1. elmebajos
  2017. május 18., csütörtök, 08:14
  Válaszolok

  Jól tetted Laci!!! minden szavazat számít…
  Éljen Magyarország leendö elnöke!