Cserbenhagyás elkövetőjét keresi a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki Szegeden egy gépkocsi nyitott ajtajának ütközött, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről – írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy Suzuki Swift típusú személyautó sofőrje május 17-én délelőtt közlekedett Szegeden, a Malom utcában, a Tabán utca irányába. A járművezető a menetirány szerinti jobb oldalon álló gépkocsi nyitott ajtajának ütközött, amelynek következtében a járműbe behajoló férfit az autó utasterébe lökte. A sofőr megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.