Cikk archívum 2017.

Lázár: Trianon gyászmunkáját még mindig nem végeztük el + FOTÓK

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

mako_orszagzaszlo18_gs

Trianon gyászmunkáját még mindig nem végeztük el – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a makói országzászló újraavatásán szerdán. Tovább »

Elfeledett emlékek nyomában az Emlékpontban – Családi naplók szerelemről, sorsokról, Gulágról + FOTÓK

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

2017_0531_Gul_12

A hódmezővásárhelyi Emlékpontban szerdán rendezett könyvbemutatón hirdette meg mozgalmát Hanczár János, a Szerelem a Gulág árnyékában című kötet szerzője, melynek célja, hogy mind a háromszázezer, Magyarországról a Szovjetunióba kényszermunkára elhurcolt személy neve nyilvánosságra kerüljön, s azokat kőbe is véssék. Tovább »

Botka László: aggódó kritikával figyelem az Európai Unió működését

2017. május 31., szerda · Egy hozzászólás

Aggódó kritikával figyelem az Európai Unió működését, mivel politikája miatt a választópolgárok jelentős része elveszítette a bizalmát a demokratikus és uniós intézményekben, ez pedig megágyazott a populizmus előretörésének – jelentette ki Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje Brüsszelben magyar újságírók előtt szerdán. Tovább »

Lázár: az új választás egy új lehetőség Algyő életében

2017. május 31., szerda · Egy hozzászólás

Lázár János

A miniszterelnökséget vezető miniszter aggodalmát fejezte ki az algyői eseményekkel kapcsolatban és arra kérte az algyőieket hogy fogjanak össze a település érdekében. Tovább »

Bővült az együttműködés az állatvédők és Székkutas között

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

Tovább bővítette együttműködését Székkutas Község Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A tanyagondnok, a védőnő és a családsegítő szolgálat munkatársai a jövőben együtt dolgoznak majd az egyesülettel, hogy segítsék a nehéz helyzetben lévő állattartó családokat. Tovább »

Csütörtöki programajánló: Frim Fram, Pile, Deley

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

mikrofon_zene_koncert

Nagygyűlést tart a Magyar Pszichológiai Társaság, borkóstolóra vár a Hungi, kiállítással és koncerttel emlékeznek az első világégés szomjazó hőseire, valamint Szegeden lép fel a Frim Fram, a Pile, a Johnny in the Jungle és a Deley. Tovább »

Donald Trump a közeli napokban bejelenti döntését a párizsi klímaegyezményről

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

Pár napon belül nyilvánosságra hozza a párizsi klímaegyezménnyel kapcsolatos döntését az amerikai elnök. Ezt Donald Trump jelentette be szerdai Twitter-üzenetében. Tovább »

Nébih: ismét lehet pontyra horgászni

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

Csütörtöktől ismét kifogható a ponty, a garda, a domolykó, a jászkeszeg, a szilvaorrú keszeg, a paduc és a márna, de a kősüllő, a harcsa és a compó horgászata továbbra is tilos – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel. Tovább »

Híres sportolókkal sportolhatnak együtt a fogyatékkal élő fiatalok a II. Napfény Kupán

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

Péteken rendezik meg a II. Napfény Kupát, ahol fogyatékkal élő fiatalok sportvetélkedőn vesznek részt együtt és együtt sportolhatnak Szeged híres sportolóival. Tovább »

Dömötör Csaba: 1 millió 680 ezren mondtak véleményt a nemzeti konzultációban

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

Nemzeti konzultáció - Kérdõív

Részvételi rekordot hozott a nemzeti konzultáció: a szerdai összesítés szerint 1 millió 680 ezren mondták el véleményüket, így ez minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációja – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a konzultáció utolsó napján. Tovább »

Következő oldal »