Vitorlázás: Berecz Zsombor kilencedik a hyeresi világkupa-versenyen

2017. április 30., vasárnap • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A vitorlázó Berecz Zsombor Finndingiben a kilencedik helyen végzett a Hyeresben rendezett vitorlázó világkupa-versenyen úgy, hogy az éremfutamban a második helyen ért célba.

A magyar hajósnak ez a második kiemelkedő eredménye idén nagy nemzetközi viadalon, április elején a 48. Trofeo Princesa Sofián, Mallorcán ezüstérmet szerzett. Mostani teljesítményének értékét növeli, hogy – amint a Balatoni Yacht Club jelezte – egy olyan gyengeszeles vitorlával indult, amilyennel korábban még nem versenyzett.

A franciaországi versenyen Berecz a tíz futam során második, harmadik és negyedik helyezést is szerzett, s a 34 hajó közül kilencedikként jutott be a tíz résztvevős éremfutamba.

Mostani eredménye is megerősíti, hogy Berecz májusban éremesélyesként állhat rajthoz Marseille-ben az Európa-bajnokságon. A tavalyi, barcelonai Eb-n ezüstérmes, a riói olimpián pedig 12. volt. Érdi Mária Laser Radialban a 11. helyen végzett Hyeresben.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.80.41.172 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére