Szegedre érkezik a Bass Camp

bass_camp_szeged

A JATE Klubba hozza el stílusok sokaságát az orfűi Bass Camp egy este erejéig április 21-én, pénteken.

A tavaly nyári emlékezetes kezdés után a Bass Camp július 19. és 22. között visszatér az ország dél-nyugati részén fekvő Orfűre egy négynapos basszusmenet erejéig! A nagyvárosok zajától távoli, a Mecsek festői dombjai közti Pécsi-tó mellett található helyszín több, mint ideális terep arra, hogy összegyűljön mindenki, aki a drum&bass, dubstep, jungle, bass music, uk garage, dub, grime és más, kapcsolódó elektronikus zenei stílusokért rajong. Az említett műfajok jeles hazai képviselői mellett a Bass Camp idén már több, mint 30, Angliából és a környező országokból érkező neves DJ-t lát vendégül! Ha élmény beszámolót kérsz valakitől a tavalyi Bass Camp látogatók közül, esélyes, hogy egy kihagyhatatlan zenei élményként írja le a fesztivált, melyet különleges, rendkívül családias és barátságos atmoszféra jellemez.

A fenti leírásból kaphatnak ízelítőt azok, akik ellátogatnak a JATE Klubba péntek este, ugyanis 22 órától két teremben párhuzamosan a Bass Camp brigád a fesztiválhoz hasonlóan több stílust vonultat fel.

Az egyik terem a középtempó kedvelői számára kínál ütős alternatívát garage és bass house stílusban, két nemzetközileg elismert producert is felsorakoztatva Sirmo és Khésis személyében.

A másik terem önmagában is változatosnak ígérkezik, hisz az estét a szegedi hip hop egyik központi figurája, Suhov nyitja, majd az ASAN label két zászlóvivője Zomblaze és planetmälcolm fordítja morcosabbra a helyzetet a drum&bass és a hip hop modern keresztezésével. Az est második felét a szintén nemzetközi szaktekintély Spinline és a Bass Camp alapító Darth Peter folytatja, majd zárja le az örökérvényű drum&bass segítségével!

További információk ITT.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.