Statisztákat keres a Szabadtéri Shakespeare-vígjátékába

2017. április 18., kedd • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

William Shakespeare népszerű komédiáját, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darabot Béres Attila állítja színpadra a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A darabhoz május 15-én, hétfőn tíz órakor a Reök-palotában tartanak válogatást statiszta szerepekre, ahova 20 és 50 év közti, dekoratív, lazulni, bulizni is szerető fiatal nők és férfiak jelentkezését várják. A válogatásra nem szükséges külön produkcióval készülni és tánctudás sem szükséges. A leginkább rátermettek, sikeres bemutatkozás esetén olyan népszerű művészekkel léphetnek a világot jelentő, csillagtetős deszkákra, mint Alföldi Róbert, Pálmai Anna, Görög László, Bodrogi Gyula, vagy Hernádi Judit. A július 28-i, 29-i, 30-i (illetve szükség esetén a július 31-i esőnapon) és a július 14-27. közt tartó próbákon kötelező a részvétel, így a szervezők azt kérik, hogy a válogatáson csak az jelenjen meg, akinek ez nem okoz gondot.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.158.238.172 IP címről szól hozzá.

  • 1. csíkospólós :) hozzászólt ekkor: 2017. április 18., kedd, 11:20
    Válaszolok

    aljaföldit még beengedik szegedre?

Ugrás az oldal tetejére