Megújult honlappal várja a Szegedi Nemzeti Színház a látogatókat

szinhaz_sajttaj014kf

Ma sajtótájékoztatón mutatták be a kilenc év után átalakított weboldalt. Kialakításánál arra törekedtek, hogy megőrizze a régi honlap erényeit, s egy-egy kattintással lehessen egy-egy produkcióról, színészről információkat szerezni, vagy éppen jegyet vásárolni.

Csütörtökön mutatták be a sajtó képviselői előtt a Szegedi Nemzeti Színház megújult honlapját.

„A régi honlap kilenc éve szolgál, mostanra korszerűtlenné vált, de az értékeit megtartjuk, így továbbra is rengeteg kereszthivatkozást és archív információt helyezünk el” – nyilatkozta a változtatásokról Borda Sándor, a Szegedi Nemzeti Színház marketing ügyvezetője. Egyelőre ugyan még a régi oldal érhető el, de az apróbb finomítások, s információfeltöltések után már a nagyközönség is használhatja.

A weboldalt a színházzal egy évtizede együttműködő IKRON Kft. készítette. Hefkó Levente, a szegedi cég ügyvezetője hangsúlyozta, mindent megtettek, hogy „jó produkciót” hozzanak létre.

Az új nyitóoldalról egy-egy kattintással elérhetőek a darabokról szóló információk, valamint a jegyvásárlás pontja. A főmenüben csak a legfontosabb információk találhatóak meg, így segítve az átláthatóságot. A társulat tagjainak életrajza is megismerhető arcképükre kattintva.

Újdonságot jelent, hogy mostantól a napi szereposztás is felkerül a honlapra. Gondolnak a vidéki látogatókra, a „szegedi hasznos” menüpontban az időjárás mellett a tömegközlekedésről, a helyi programokról tudhatnak meg többet a turistaként is színházkedvelők. Figyelembe vették azt is, hogy mobiltelefon és táblagép barát oldal elengedhetetlen napjaink világában.

2 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  2. ottlaktam
  2017. április 23., vasárnap, 10:58
  Válaszolok

  jo,de minek link?1 nulla szervezet,nulla elöadásokkal

  ?

 • '>
  1. Hülye vagyok
  2017. április 23., vasárnap, 08:49
  Válaszolok

  nomen est omen, de nem lehetett volna egy link az új oldalra, ha már arról szól a cikk, hogy új oldal van?