Kigyulladt egy autó az M5-ösön + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

2017. április 16., vasárnap • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Kecskemét és Lajosmizse között videózott le egy olvasónk egy lángoló járművet vasárnap délután.

Olvasónktól kaptuk az alábbi videót, amely az M5-ös autópálya Kecskemét és Lajosmizse közötti szakaszán készült vasárnap, és egy hatalmas füsttel lángoló gépjármű látható rajta. A felvételen látszik, hogy az autópálya melletti zajvédő falra is átterjedt a tűz.

Kigyulladt egy személyautó az M5-ös autópálya Kecskemét és Lajosmizse közötti szakaszán, a 75. kilométer közelében, a Budapest felé vezető oldalon – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tűz a jármű melletti zajvédő falra is átterjedt. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat. Az elsődleges hírek szerint senki sem sérült meg. Az érintett sztrádaszakaszon Budapest felé teljes, a Szegedre vezető oldalon pedig félpályás útlezárás van érvényben.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.166.174.48 IP címről szól hozzá.

  • 1. bakrétium hozzászólt ekkor: 2017. április 17., hétfő, 10:14
    Válaszolok

    Amig égett addig a forgalom zökkenő mentesen haladt,megérkeztek a tűzoltok,eloltották a lángoló autót és lezárták Budapest felé teljes szakaszt, a Szegedre vezető oldalt is félig.

Ugrás az oldal tetejére