Labdarúgás: nem bírt a felturbózott Paks II-vel a Mórahalom

morahalom-mehkerek002kf

Több élvonalbeli labdarúgó is szerepet kapott az atomvárosi csapatban, amely mindhárom pontot elvitte Mórahalomról.

A több NB I-es kerethez tartozó labdarúgóval megtűzdelt Paks-fakó ellen próbálta meg tovább gyűjtögetni a pontjait a Mórahalom Húsvét első napján.

A harmadik percben viszont máris hátrányba kerültek a hazaiak – de az első fél óra végére Magyar György egalizálni tudta ezt, viszont a szünetet mégis a vendégek tölthették előnyben. A fordulást követően ugyan többet kockáztatott a Mórahalom, és sikerült kiegyenlített meccset játszania a homokhátiaknak, de az előttük adódó lehetőségekkel nem tudtak élni – igaz, a Paksnak is megvoltak a helyzetei ahhoz, hogy eldöntsék a meccset, az atomvárosiak olykor alaposan felpörgették a játékot. A meccs végül négy perccel a rendes játékidő lefújása előtt dőlt el: Halász Krisztián rövid kirúgására a végül mesterhármasig jutó Kesztyűs Barna csapott le, aki átívelte a kapus felett a labdát, ezzel bebiztosítva a vendégek győzelmét.

A Mórahalom a következő játéknapon a Békéscsaba II. vendge lesz jövő vasárnap, 11 órától.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 27. forduló

Mórahalom VSE – Paksi FC II. 1-4 (1-2)
Mórahalom, vezette: Bálint Attila (Bornemissza Norbert, Zahorecz Roland).
Mórahalom: Halász – Bokányi R., Lászik, Szücs, Zámbó (Mészáros T., 64′), Podonyi (Pócs D., 70′), Magyar, Pócs T., Busa (Várda, 64′) Szalma, Crkvenjakov. Edzők: Vojnic-Zelic Sasa és Magyar György.
Paks II.: Rácz – Bognár, Fejős (Kiss T., 83′), Szalai, Kesztyűs, Rácz, Bagó, Lenzsér, Vlasics (Györgye, 72′), Kecskés, Pál (Daru – a szünetben). Vezetőedző: Osztermájer Gábor.
Gól: Magyar (28′) ill. Szalai (3′), Kesztyűs (30′, 86′, 90+2′).
Sárga lap: Daru (76′).

Magyar György: “Egy jó csapattal játszottunk, és a harmadik gólig volt is esélyünk a pontszerzésre. Felnőttünk ma a feladathoz, a végén kockáztattunk, ellenfelünk pedig nem kegyelmezett. A második félidő alapján megérdemelt a paksi siker..”

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.