Fidesz: ha Botkán múlna, a magyar városok már készülhetnének a migránsok betelepítésére

kozeleti_kavehaz_botka37_gs

A Fidesz szerint ha Botka Lászlón, az MSZP miniszterelnök-jelöltjén múlna, akkor a magyar városok már készülhetnének a migránsok betelepítésére.

A nagyobbik kormánypárt ezzel az MSZP-s politikus szerdai kijelentésére reagált, aki Győrben egy fórumon azt mondta: a fideszes politika lényege folyamatos ellenségkereséssel elterelni a figyelmet arról, hogy “kirabolják az országot, nyomorba döntve az emberek jó részét”. Ilyen ellenség Brüsszel, a Heineken, a Közép-európai Egyetem és Soros György – tette hozzá.

A Fidesz erre válaszolva az MTI-vel közölte: Botka László – ahogy a többi szocialista – Soros György szócsöveként járja az országot, aztán beül a 25 milliós luxusautójába. “Az ellenzék az MSZP-től Gyurcsányon át Vonáig úgy táncol, ahogy Soros fütyül, elárulva a magyar emberek érdekét asszisztál egy Magyarország elleni nyomásgyakorláshoz, amelynek egyetlen célja, hogy a magyar kormány változtasson bevándorláspolitikáján, bontsa le a fizikai és a jogi határzárat, engedje be a migránsokat és fogadja el a kvótát” – hangsúlyozták.

26 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  26. tikle
  2017. április 23., vasárnap, 17:29
  Válaszolok

  A többség az! 🙂 🙂

 • '>
  25. tajkó..
  2017. április 23., vasárnap, 16:26
  Válaszolok

  Emberek,itt nem sok választás van,vasvilla,kasza,kapa
  és a Botka nagy hülye feje!!!

 • '>
  24. vásárhelyi
  2017. április 20., csütörtök, 17:52
  Válaszolok

  fityiszócső! Miért nem azért érdeklődsz, hogy kik írják a havi rendszerességgel megjelenő “Szegedi Tükör” cimű, Botka propaganda ujságjának cikkeit, mert ott egyetlen írást nem vállalnak a szerzők. Vagy talán ebben az ügyben, az “okoskodó”, illetve az “np”, néven futó fizetett aktivista az illetékes?

 • '>
  23. Kissbela
  2017. április 20., csütörtök, 16:03
  Válaszolok

  Fel magyar pont hú is tele volt név nélküli és álneves cinkosokkal,akkor mié nem lázadtál?

 • '>
  22. Kissbela
  2017. április 20., csütörtök, 16:00
  Válaszolok

  Fícsör,ha ez +nyugtat,kiSS bela a nevem.hát nem tudom,2006,őszöd.mond ez neked valamit?íddézzem?a te neved mit jelent,amúgy?fotó?

 • '>
  21. fityiszócső
  2017. április 20., csütörtök, 15:16
  Válaszolok

  Nekem minek? Én nem vagyok újságíró! Én olyan hozzászóló vagyok ,mint te!Neked miért nincs? Azt sem hiszem ,hogy téged ottlaktam néven anyakönyveztek!Továbbra is az az érzésem ,hogy ennek a cikknek a névtelen szerzője ,sugallni akar valamit,olyat állít,szinte szavakat ad Botka szájába ,amiket ki sem mondott soha!Ja ,elfelejtettem mondani,hogy sem rokona nem vagyok Botkának ,sem párttársa, viszont meggyőződésem ,hogy a szegedma jól indult pár éve és azóta jelentősen elhajolt,nem balra ! Tárgyilagosságról esetükben pedig nem is beszélhetünk ,gondolom ezt ők maguk is kikérnék maguknak!