Fidesz: ha Botkán múlna, a magyar városok már készülhetnének a migránsok betelepítésére

2017. április 19., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Gémes Sándor (archív)

kozeleti_kavehaz_botka37_gs

A Fidesz szerint ha Botka Lászlón, az MSZP miniszterelnök-jelöltjén múlna, akkor a magyar városok már készülhetnének a migránsok betelepítésére.

A nagyobbik kormánypárt ezzel az MSZP-s politikus szerdai kijelentésére reagált, aki Győrben egy fórumon azt mondta: a fideszes politika lényege folyamatos ellenségkereséssel elterelni a figyelmet arról, hogy “kirabolják az országot, nyomorba döntve az emberek jó részét”. Ilyen ellenség Brüsszel, a Heineken, a Közép-európai Egyetem és Soros György – tette hozzá.

A Fidesz erre válaszolva az MTI-vel közölte: Botka László – ahogy a többi szocialista – Soros György szócsöveként járja az országot, aztán beül a 25 milliós luxusautójába. “Az ellenzék az MSZP-től Gyurcsányon át Vonáig úgy táncol, ahogy Soros fütyül, elárulva a magyar emberek érdekét asszisztál egy Magyarország elleni nyomásgyakorláshoz, amelynek egyetlen célja, hogy a magyar kormány változtasson bevándorláspolitikáján, bontsa le a fizikai és a jogi határzárat, engedje be a migránsokat és fogadja el a kvótát” – hangsúlyozták.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 26 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.145.123.86 IP címről szól hozzá.

 • 6. utolsonapok234 hozzászólt ekkor: 2017. április 20., csütörtök, 08:35
  Válaszolok

  AZÉ A RÁNCOK OTT VANNAK A HOMLOKÁN (FOTO)
  JOL MEGÖREGEDETT

  ?
  :)

 • 5. utolsonapok234 hozzászólt ekkor: 2017. április 20., csütörtök, 08:31
  Válaszolok

  Bond,na azt nem bánnám ha brüsszelbe menne
  végre eltűnne Szeretett Városunkból.
  utana meg kilépünk az uniobol:) vagy kirugnak.
  :)

 • 4. utolsonapok234 hozzászólt ekkor: 2017. április 20., csütörtök, 08:26
  Válaszolok

  MUTASSON PÉLDÁT öFELSÉGE,FOGADJON ODA MAGÁHOZ PÁR MIGRÁNS CSALÁDOT.
  JA AZT MÁR NEM?

 • 3. Bond hozzászólt ekkor: 2017. április 20., csütörtök, 07:31
  Válaszolok

  Amikor tavaly tavasszal Martin Schulz Szegeden járt, volt egy zárt ajtók mögötti tárgyalása Botka László polgármesterrel. Akkor jelentette be, hogy ő kancellárjelölt lesz, Botka pedig minden támogatást megkap a Soros féle birodalomtól, ha megszerzi az MSZP-s miniszterelnök jelöltséget. Bukás esetén, pedig gondoskodnak a brüsszeli karrierjéről.

 • 2. alsóvárosi hozzászólt ekkor: 2017. április 20., csütörtök, 07:28
  Válaszolok

  Nem lenne szabad elfelejteni, hogy amikor még nem volt kerítés, a migránsok Szeged belvárosában vonultak, Pl. a Petőfi Sándor sugárúton, megjelentek a Tisza part belvárosi szakaszán, ellepték a vasútállomást, stb. Mindeközben Botka szerint nem volt semmiféle migráns ügy.

 • 1. BB hozzászólt ekkor: 2017. április 20., csütörtök, 06:20
  Válaszolok

  Miről beszél a cikk írója, Orbán már elfogadta a kvótát, itthon jár csak pávatáncot.Egyébként is minimális kvóta a kötvénnyel bejött idegenekhez képest.Vihar egy kanál vízben.

Ugrás az oldal tetejére