A megelőzésről szól a nap a Széchenyi téren + FOTÓK

egy_nap_a_megelozesert008kf

A mindennapi közlekedés apró rizikóira hívta fel a figyelmet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki rendezvénye.

Ügyességi feladatok, interaktív programok és kiállítások formájában ismerkedhettek meg az érdeklődők a közlekedés veszélyeivel és a megelőzés jelentőségével. “A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága számára fontos, hogy a közlekedők minél szélesebb rétegét megszólítsa, ezáltal fel kívánja hívni a figyelmet a mindennapok során rájuk leselkedő veszélyekre, továbbá rávilágít azokra aprónak tűnő rizikófaktorokra, melyeken életek is múlhatnak” – közölték a szervezők.

Az „Egy nap a megelőzésért” elnevezésű rendezvény minden korosztály számára kíván változatos programjaival lehetőséget nyújtani egy kellemes nap eltöltéséhez. A rendezvény otthont ad közlekedési ügyességi versenyeknek, bűn- és balesetmegelőzési bemutatóknak, látványos és szórakoztató előadásoknak, veterán jármű bemutatónak, valamint a társszervek (mentők, tűzoltók) technikai eszközeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.