A megelőzésről szól a nap a Széchenyi téren + FOTÓK

2017. április 21., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Kovács Ferenc

egy_nap_a_megelozesert008kf

A mindennapi közlekedés apró rizikóira hívta fel a figyelmet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki rendezvénye.

Ügyességi feladatok, interaktív programok és kiállítások formájában ismerkedhettek meg az érdeklődők a közlekedés veszélyeivel és a megelőzés jelentőségével. “A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága számára fontos, hogy a közlekedők minél szélesebb rétegét megszólítsa, ezáltal fel kívánja hívni a figyelmet a mindennapok során rájuk leselkedő veszélyekre, továbbá rávilágít azokra aprónak tűnő rizikófaktorokra, melyeken életek is múlhatnak” – közölték a szervezők.

Az „Egy nap a megelőzésért” elnevezésű rendezvény minden korosztály számára kíván változatos programjaival lehetőséget nyújtani egy kellemes nap eltöltéséhez. A rendezvény otthont ad közlekedési ügyességi versenyeknek, bűn- és balesetmegelőzési bemutatóknak, látványos és szórakoztató előadásoknak, veterán jármű bemutatónak, valamint a társszervek (mentők, tűzoltók) technikai eszközeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.162.139.217 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére