A kutyatartás hosszú távú elkötelezettséget jelent

2017. április 30., vasárnap • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A kutyatartás hosszú távú elkötelezettséget jelent – hívta fel a figyelmet a Vigyél Haza Alapítvány alapítója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Óvári Andrást a jövő szombati belvárosi kutyafesztivál kapcsán kérdezték. Elmondta, az V. kerületi önkormányzattal közösen szervezett családi napra várják mindazokat, akik az elmúlt nyolc évben kutyát fogadtak örökbe az alapítványtól, és mindenkit, aki szereti a kutyákat.

A rendezvényen lesznek önkéntesek és gazdára váró kutyák is. Ki lehet próbálni, milyen érzés, ha valakinek saját kutyája van. Óvári András ugyanakkor elmondta, inkább lebeszélni, mint rábeszélni szokták az embereket a kutyatartásra. Mindig felhívják a figyelmet arra, hogy a kutyatartás felelősséggel és költséggel jár. Aki kutyatartást vállal, az 10-15 éves távlatban elkötelezi magát – hangsúlyozta az alapítvány vezetője az M1-en.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.80.41.172 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére