Zenés műsorral köszöntötték a L.É.T. nyugdíjas klubjainak hölgytagjait + FOTÓK

2017. március 10., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Gémes Sándor

let_nonap50_gsEgy-egy szál rózsával, és egy kedves énekkel köszöntötték a L.É.T. nyugdíjas klubjainak férfitagjai a hölgyeket pénteken. A férfiak hónapokkal előre készültek az ünnepi műsorral, Nacsa Ferenc dalcsokrot is hozott magával.

A L.É.T. Egyesület egy olyan közösség, melynek főszereplői, mozgatórugói a hölgyek. Rájuk mindig lehet számítani, ezért fontos megragadni azokat az alkalmakat, amikor egy kis csekélységgel köszönetünket nyilváníthatjuk feléjük – mondta Kothencz János, az egyesület életre hívója. “Ők azok, akik évtizedek óta bearanyozzák a mindennapjainkat, anyák, lányok és társak. Gondoskodó természetük, szeretetük, jókedvük és mosolyuk teszi egésszé a férfit. Minden férfi nevében mondhatom, miattuk teljes a jelenünk és a jövőnk is.”

Immár nyolcadik alkalommal szerveztek zenés-táncos mulatságot a hölgyek tiszteletére. Kothencz János hangsúlyozta, ezen a napon elsősorban, de nem kizárólag a nyugdíjas klubjaik tagjaihoz szólnak, viszont ők azok, akik erejükhöz mérten formálják, szervezik a lakótelepeken élő társaik programjait. Akár közösségi programról van szó, akár találkozóról vagy tanfolyamról, aktív szerepet vállalnak ezek lebonyolításában.

A férfiak egy-egy szál rózsával és egy kedves énekes műsorral mondtak köszönetet a hölgyek családi és baráti körben végzett áldozatos munkájáért. Az ünnepelteket Nacsa Ferenc külön szórakoztatta, ő dalcsokorral is készült a pénteki napra.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.81.166.154 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére