Szent László focitornát rendez a Szeged-Csanádi Egyházmegye

2017. március 17., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A Dugonics András Piarista Gimnázium tornatermében mérik össze erejüket a benevezett csapatok szombaton.

A Szent László évhez kapcsolódva a Szeged–Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja focitornát hirdetett 30 év feletti játékosokkal nevező férficsapatok számára. Olyan „lovagi tornát”, ahol nem fegyverekkel, hanem labdával küzdenek meg egymással a plébániákhoz vagy más egyházi közösséghez kapcsolódó csapatok, akár régóta járnak össze, akár csak erre az alkalomra álltak össze.

A szervezők fontosnak tartják, hogy legyenek olyan közösségi alkalmak, amelyek kimondottan férfiaknak szólnak. A férfias küzdelemnek is legyen ilyenkor helye, de egy asztal köré is le tudjanak ülni egymással a résztvevők és minél több helyről érkeznek, annál színesebb lesz a találkozó.

Az alábbi csapatok neveztek a focitornára: Piarista Apafoci, Katona Nándor Közösség, Makó-Belvárosi Plébánia, Magyar Máltai Lovagrend, Szeged-Belváros Plébánia, Békéscsaba-Belvárosi Plébánia, Karolina Iskola, Eötvös József Katolikus Iskola.

A tornát március 18-án szombaton rendezik meg a szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium tornatermében.

A tervezett program

8.00-14.00: Csoportmérkőzések
14.30: előadás a hit és sport kapcsolatáról
15.00: Hetes rúgó verseny
16.00: Helyosztó mérkőzések

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.145.123.86 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére