Rekordszámú bohócdoktort rajzoltak, nem csak gyerekek

bohocdoktor_rajzpalyazat

A Bohócdoktor 2017. alkotói pályázatra 1800 kórházi élményt, átélt vagy elgondolt bohócdoktor találkozást rajzoltak gyerekek és felnőttek.

A Karitáció Alapítvány óriási örömmel fogadta, hogy az alkotói pályázat felhívására a vártnál sokkal több bohócdoktoros alkotás érkezett be. A bohócdoktor téma megmozgatta a fiatalokat – felnőtteket, de még az ovis gyerekeket is. A kórházi segítő bohócdoktor feladatokat agilitással és kreativitással mutatták be a résztvevők. A szakértői zsűrit Tihanyi Edit a Varázsfelhő című könyv szerzője vezette. Több korosztályban és témakörben összesen 22 pályázó kapott értékes díjakat, táblagépet, vásárlási utalványokat, és egyéb értékes ajándékot.

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta működteti a Gyógyító Bohócdoktorok Csapatot. A nagy igény végett nem csak közvetlenül végzi a szervezet a bohócdoktorkodást, segítik más szervezetek működését, illetve a szervezet azt szorgalmazza, hogy jöjjön létre sok – sok hasonló, segítő közösség. A Bohócdoktor 2017. rajzpályázat műveiből vándorkiállítást, illetve kórházba elhelyezhető dekorációkat is készít az alapítvány, ezzel is javítva a kórházi hangulatot. A díjazásban nem részesült alkotásokra a www.karitacio.hu oldalon közönségszavazás vár, az így legtöbb szavazatot megszerző művek készítői külön díjazásban részesülnek.

2 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  2. csíkospólós :)
  2017. március 20., hétfő, 12:02
  Válaszolok

  elismeröt,npt,egbondolattot,7szöget
  áp-ollót,rejtoegerkét,roamiporgált,cumikusst,babettort?
  de v sor végén:
  okosabbmindenkinélt?
  🙂
  😛

 • '>
  1. csíkospólós :)
  2017. március 20., hétfő, 11:54
  Válaszolok

  “Rekordszámú bohócdoktort rajzoltak, nem csak gyerekek”
  vörösképviselöket?
  🙂