Halálos tűzesethez és műszaki mentésekhez is riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat hétvégén

2017. március 20., hétfő • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Egy idős férfi holttestét egy kigyulladt melléképületben találták meg a tűzoltók.

Háromszáz négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet szombaton délután Szegeden, az 55-ös út mellett. A szegedi tűzoltók fojtották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Leszakadt egy elektromos légkábel szombaton reggel Szentesen, a Keresztes utcában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre. Az egységek biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig, személyi sérülés nem történt.

Lángolt egy melléképület vasárnap reggel Szegeden, a Kátay utcában. Az esethez a város hivatásos egységeit riasztották, a tűzoltók több vízsugárral kezdték meg az oltást. Ekkor már az épület tetőszerkezete is lángolt. A mentés közben az egyik helyiségben egy elszenesedett holttestet találtak. A tűz okának felderítésére tűzvizsgálat indult.

Nem nyitott ajtót a mentőszolgálatnak egy idős, beteg ember vasárnap délelőtt Szegeden, a Pálfy utcában. A tűzoltók az ajtó felfeszítésével jutott be a lakásba, majd a sérültet átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.225.15.88 IP címről szól hozzá.

  • 1. csikospolos hozzászólt ekkor: 2017. március 20., hétfő, 19:49
    Válaszolok

    a centrum gödörben mi volt,4 tüzolto auto vinnyog ott

Ugrás az oldal tetejére