Az Egészséges Száj Világnapja Szegeden

2017. március 8., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

vicsorgas_gyerek_grimasz_fog

Március 20-a az egészséges száj világnapja (World Oral Health Day), idén a Szegedi Tudományegyetem oktatói és hallgatói nagyszabású figyelemfelkeltő mozgalom keretein belül szeretnék felhívni a figyelmet a szájüregi egészség megőrzésének fontosságára.

“Az oktatók és hallgatók a város több pontján fogkrémekkel, szórólapokkal és hasznos tanácsokkal várják az érdeklődőket. Megtudhatjuk tőlük, hogy hogyan óvhatjuk meg hosszútávon fogaink egészségét valamint, miért fontos a szájüregi rák időben történő felismerése” – közölték a szervezők.

A program 11-től 13 óráig tart, 4 helyszínen. Az SZTE ÁJTK előtt a “Lófaránál”, a Rektori épület előtt a Dugonics téren, az Aradi vértanúk terén, valamint a Széchenyi téren. Ez idő alatt a hallgatók és az oktatók fogkrém és fogkefe mintákat, léggömböt és szórólapot osztogatnak a járókelőknek, valamint tanácsokkal látják el az érdeklődőket.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.198.133.40 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére