A Szegedi Törvényszék nevében gyűjtenek pénzt csalók “nemes célokra”

2017. március 17., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A Szegedi Törvényszék felhívja a lakosság figyelmét, hogy soha semmilyen formában nem ad és adott megbízást senki számára, hogy a nevében bármilyen „nemesnek tűnő” célra pénzt gyűjtsön.

Az utóbbi napokban több bejelentés érkezett a Szegedi Törvényszékre, amely szerint ismeretlen személyek a Szegedi Törvényszékre hivatkozással, annak nevében vagy engedélyével különböző célokra (balástyai lovastanya vagy gyermekek számára) pénzt gyűjtenek – közölte honlapján a Törvényszék.

A bejelentések alapján az ingatlanba becsengető(k)nél a Szegedi Törvényszék pecsétjét tartalmazó irat is megtalálható volt, azonban annak tartalma nem volt megállapítható, amikor annak átadását kérték, az ismeretlen személy(ek) azonnal távoztak.

A Szegedi Törvényszék ezúton is felhívja a lakosság figyelmét, hogy soha semmilyen formában nem ad és adott megbízást senki számára, hogy a nevében bármilyen „nemesnek tűnő” célra pénzt gyűjtsön, illetve maga sem végzett soha a lakosság körében pénz vagy adomány gyűjtést.

A Szegedi Törvényszék a bejelentéseket a Szegedi Rendőrkapitányságra továbbította és ezúton kéri a lakosságot, ha ilyen jellegű megkereséssel találkoznak haladéktalanul értesítsék a rendőrséget.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.167.195.84 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére