A „Napfény városának” állás lehetőségei

szeged-allas-munka-lehetosegei

Magyarország tele van látnivalóval, így hát érdemes lehet útra kelni mindazoknak, akik még nem jártak sok helyen országon belül. Az összes régió méltán híres valamiről. A Dunántúlon található a Balaton, így ez kiemelt turisztikai célpontnak tekinthető a turisták körében.

Számos várost illet a köznép bizonyos elnevezésekkel. Maradjunk hát egy pillanatra a dunántúli régióban, hiszen a „Balaton fővárosa” címet Siófok képviseli. Rengeteg város van még, amelyet becenévvel illetnek, azonban a cikk most nem a Dunántúlról fog szólni, hanem a Dél-Alföld egyik legkiemelkedőbb városáról.

Ha azt mondom Önnek, hogy a Napfény városának” is szokták nevezni, kitalálja, melyik városról lehet szó? Szeged jelentős gazdasági, társadalmi, kulturális, és oktatási központ is egyben. A városba nem csak megérkezni lehet, hanem itthon is érezheti magát az idelátogató. Szeged benne van a „top 3” városban, hiszen Magyarország harmadik legnépesebb városáról van szó. Kulturális központ, mivel rengeteg nevezetesség megtalálható a városban. Ezek közül nézzünk meg párat.

A turistáknak érdemes meglátogatni a Városházát, amelynek udvarán nyaranta színes programok várják az idelátogatókat. A Klauzál tér biztosítja a nyugodtságot, és kiegyensúlyozottságot, ahol akár el lehet fogyasztani egy fagylaltot, esetleg egy süteményt. A biztonságérzet az egyik legfontosabb dolog az ember életében. Biztonság alatt nem csak a testi épséget érthetjük, hanem az alapvető biztonságot is, amelybe beletartozik a lakhatás, a megfelelő munkahely megléte, a párkapcsolat, esetleg a család jóléte.

Számos lehetőség adódhat a városban, azonban mindent jó helyen kell keresni. Szeged állás szempontjából igen gazdag kínálatot tud felmutatni. A szellemi munkák között megtalálható például adminisztrációs munka is. A munkakör betöltéséhez legtöbbször elegendő a középiskolai, vagy OKJ-s végzettség is. (Országos Képzési Jegyzék) Ez az állás leginkább hölgyeknek lehet testhezálló feladat.

Az adminisztráció számos feladattal párosulhat. Mielőtt állásra jelentkezik, érdemes minél többet megtudni az adott munkakörről, ugyanis a vállalatoknál bizonyos kompetenciáknak muszáj megfelelni. Melyek lehetnek ezek? Számítógép használat felhasználószintű ismerete, amibe beletartozik az Excel, a Word, a PowerPoint használata. Egyes cégek a monotonitást is elvárják a leendő alkalmazottól, ugyanis az adminisztrációs feladatokhoz ez a fajta tevékenység is párosulhat. Férfiak számára a fizikai munka is adott, amennyiben valakitől távol áll bármiféle szellemi munka.

A kereskedelem, és a vendéglátás népszerű ágazatnak minősül a munkavállalók körében. Áruházláncok kereshetnek akár polcfeltöltő pozícióba munkaerőt. Akinek felszolgáló végzettsége van, az a személy a vendéglátásban könnyedén elhelyezkedhet, hiszen Szeged rengeteg vendéglátóegységgel büszkélkedhet.

Az idelátogatók folyton folyvást, éttermekbe, kávézókba, bárokba ütközhetnek, amelyek egyszerűen azért kiáltanak, hogy a betérők kóstolják meg a páratlan étel, és italkülönlegességeket.

Ehhez a munkához megfelelő állóképesség, valamint pontosság, és precizitás is szükséges. A pontosság azért fontos, mert az alkalmazott pénzzel is bánik, amellyel a nap végén el kell számolni. Az esetleges hiány mindenesetben az alkalmazottat terheli. Ez csak a töredéke annak a munkaerő piaci kínálatnak, amelyet Szeged hordoz magában.

Ha a közösségi oldalakon is aktív, akkor a www.facebook.com/SzegedAllas oldalt érdemes követnie, mert a legfrissebb álláslehetőségek itt is megjelennek, így a hírfolyamból Ön értesülhet elsőként a legújabb munkaajánlatokról.

(X)

9 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  9. csíkospólós :)
  2017. március 20., hétfő, 12:20
  Válaszolok

  pirula(evő)
  irj a delmagyar pont hura
  😛

 • '>
  8. csíkospólós :)
  2017. március 20., hétfő, 12:16
  Válaszolok

  darwin ott lakott fent 🙂

 • '>
  7. Pilula
  2017. március 20., hétfő, 11:35
  Válaszolok

  Meg ezutan tervezem, hogy lemaszok a farol!

 • '>
  6. csíkospólós :)
  2017. március 20., hétfő, 11:22
  Válaszolok

  okosabbbenálam?
  te kisfán laksz vagy nagyfán?
  🙂

 • '>
  5. Pilula
  2017. március 20., hétfő, 11:19
  Válaszolok

  Eljen es viragozzek szocialista varosunk!
  Fejlődik, csak nem látom!

 • '>
  4. Pilula
  2017. március 20., hétfő, 11:16
  Válaszolok

  Köszi, hogy a sötét szocialista varosban kimoderalnak, nincs olvashato sajtoja Szegedvek, egyebkent szegedi vagyok de ruhellem

 • '>
  3. csíkospólós :)
  2017. március 20., hétfő, 10:55
  Válaszolok

  szeretnék találkozni egy nálamnál sokkal okosabbal
  hol laksz amugy?
  biztos nem vagy szegedi azt látom

 • '>
  2. csíkospólós :)
  2017. március 20., hétfő, 10:38
  Válaszolok

  szeretnék munkát vállalni irodai munkát,elsösorban a holdon,aztan a mars bolygon,
  🙂
  csikospoloban 🙂

 • '>
  1. mert csak
  2017. március 20., hétfő, 08:27
  Válaszolok

  Gratulálok! Kezdetnek, nem rossz! Később jöhet a rendszeresség, jöhetnek a “konkrétumok”, szélesebb körű ismertetés!