Cikk archívum 2017.

NATO-főtitkár: a közös biztonságba való befektetés jelenleg mindennél fontosabb

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

A közös biztonságba való befektetés jelenleg minden más területnél fontosabb, ezen belül pedig törekedni kell a közös és arányos tehermegosztásra – jelentette ki Jens Stoltenberg, az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének (NATO) főtitkára pénteken Brüsszelben, a NATO-tagországok külügyminisztereinek egynapos tanácskozását követően. Tovább »

Balog: amit ma tanítanak, az holnap a nemzeti emlékezet része lesz

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

Amit ma a tanárok tanítanak, és jól tanítják, az a fiatalokon keresztül holnap a közös nemzeti emlékezet része lesz – mondta az emberi erőforrások minisztere egy pénteki ceglédi pedagógusfórumon. Tovább »

A világon első alkalommal hajtottak végre méhátültetést egypetéjű ikrek között

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

A világon első ízben végeztek el méhátültetést egypetéjű ikrek között Belgrádban – számolt be róla pénteken a Vajdaság Ma című hírportál. Tovább »

3 trükk, amivel ráveheted a gyerekeket a vízivásra

2017. március 31., péntek · Egy hozzászólás

Iced lemon tea

A gyermekekben érdemes már egészen kis korban tudatosítani a vízivás fontosságát. Törekedjünk arra, hogy a cukros üdítők helyett inkább tiszta vizet igyon a gyermekünk és az üdítőitalok csak kis részét tegyék ki a folyadékbevitelnek. Ehhez azonban különféle praktikákra lesz szükségünk, hiszen a csalafinta csemetéink sokszor átlátnak az egyszerű trükkökön. Tovább »

Hétvégi programajánló: Nagy Párnacsata Nap , Palma Hills, Idegen

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

idegen_2017

Játékmacikat gyógyítanak a Gyermekkönyvtárban, párnacsatát rendeznek a Dóm téren, könyvbemutatóra vár a Városi Rock Klub, a Kalmár Zoltán Quartett ad koncertet a Millenniumi Kávéházban, Diogenészt formázzák meg a ZUG művészeti tetthelyen, a Grand Café Várkertben pedig a Palma Hills és az Idegen lép fel. Tovább »

A magyar államadós-besorolásnak megfelelő osztályzattal látta el a Molt a Moody’s

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

A befektetési ajánlású magyar államadós-besorolásnak megfelelő, “Baa3″ szintű osztályzattal látta el első minősítésként a Molt a Moody’s Investors Service. Tovább »

Tuzson Bence: a kormány 35 milliárd forinttal támogatja a buszgyártást

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

Magyarország kormánya az iparfejlesztést szolgáló Irinyi tervben 35 milliárd forinttal támogatja a buszgyártás megerősítését – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken Debrecenben. Tovább »

Szijjártó Péter: Magyarország támogatja, hogy a NATO csatlakozzon az Iszlám Állam elleni koalícióhoz

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

Magyarország támogatja azt az amerikai javaslatot, hogy a NATO formálisan is csatlakozzon az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni koalícióhoz – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, a NATO-tagországok brüsszeli miniszteri tanácskozásának szünetében magyar újságíróknak. Tovább »

Nógrádi Tibor: Erkölcsi és anyagi elégtétel illeti meg a Szeviép károsultjait!

2017. március 31., péntek · 22 hozzászólás

nogradi_tibor_nemet_ferenc_fidesz_sajttaj01_gs

A szegedi Fidesz azt szeretné, hogy az érintett 5000 földönfutóvá vált család, a 433 megkárosított vállalkozás kapja meg az erkölcsi elégtételt és anyagi kárpótlást – közölte Nógrádi Tibor, a Fidesz szegedi szervezetének elnöke a Szeviép-ügy kapcsán. Szerinte ez szükséges ahhoz, hogy egy új fejezet indulhasson Szeged közéletében. Tovább »

Balog: egyik egyetem sem állhat a törvények fölött

2017. március 31., péntek · Egy hozzászólás

A kormány szívesen tárgyal minden egyetemmel, de senki sem állhat a törvények fölött – mondta el a külföldi alapítású egyetemek működésére vonatkozó törvényjavaslat kapcsán pénteken Budapesten az emberi erőforrások minisztere. Tovább »

Következő oldal »