Szavalóversenyre várja az érdeklődőket a Csongor téri Közösségi Ház

2017. február 16., csütörtök • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

konyv_irodalom_vers

Tarjánban az 1848-as forradalom és szabadságharc méltó megünneplésére készül a Csongor téri Közösségi ház. Ebből az alkalomból a reformkor hazafias verseiből hirdettek szavalóversenyt.

Kothencz János, a Közösségi Ház alapítója portálunknak elmondta, újabb állomásához érkezett a Közösségi Ház tavaly indított kulturális programsorozata. A Magyar Kultúra napjának megünneplése, az Irodalmi teaház, a Retro filmklub megrendezése, és számos más kulturális program, mind azonos célt szolgál, a közösség építése mellett a kultúra megszerettetése, művelése. A március 15-i nemzeti ünnep méltó megemlékezésére készülve fókuszba kerültek a reformkor hazafias versei. Ez adott apropót a szavalóverseny meghirdetésére.

A versenyt február 18-án 14 órától rendezik meg. A március 15-i ünnepség részeként a szavalóverseny győztesei elszavalhatják választott verseiket.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.81.166.154 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére