Kézilabda: húszgólos sikert aratott a Vác felett a MOL-Pick Szeged

pick-vac015kf

Góllal mutatkozott be a MOL-Pick Szeged új kapusa, Uhr Kastelic a Vác elleni keddi bajnokin, amelyet roppant simán húzott be Juan Carlos Pastor együttese.

Először állt a MOL-Pick Szeged kapujában a Maribortól kölcsönvett Uhr Kastelic: a szlovén kapus rögtön egy védéssel nyitott a Vác ellen. Bő tíz percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd Jonas Källman és Sandro Obranovic góljaival először alakult ki kétgólos különbség a meccsen. (7-5) A szünetre ötgólos előnyt építettek ki Juan Carlos Pastor tanítványai, majd a fordulás után öt perc elteltével már megvolt a duplája is. (22-12) A Vác egyre nehezebben tudta tartani a lépést a Pick-el, így egyre nőtt a különbség – a vége Zubai Szabolcs találatával a húszgólos siker lett, így magabiztos sikerrel hangolt a szombati, Zágráb elleni mérkőzésre a Szeged.

Férfi kézilabda NB I, 18. forduló

MOL-Pick Szeged – Váci KSE 39-19 (17-12)
Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Tomecskó-Hunyadi Tamás, Unyatinszki Tamás.
MOL-Pick Szeged: Kastelic 1 – Sostaric 6/1, Petrus, Bánhidi 2, Källman 2, Bodó 10, Obranovic 1. Csere: Sierra (kapus), Balogh 5/1, Sunajko 4, Pedro 3/1, Zubai 1, Buntic, Skube 4/4, Blazevic. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Vác: Vitáris – Vasic, Stanojevic 2, Lendvay 3, Topic 3, Koller 2, Popovic 2/2. Csere: Drissi (kapus), Tyiskov 1, Ménfői 2/2, Chychykalo 3, Czene 1. Vezetőedző: Gúnya Péter.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. balszélső
  2017. március 1., szerda, 16:41
  Válaszolok

  Óriási siker! És óriási fegyvertény legyőzni egy kis csapatot..Nem is kellene egy osztályban játszani a két csapatnak Idegenlégiósok hada, temérdek pénz a Vác-hoz képest. A Veszprém ellen és a BL ben kell megmutatni nem a Vác elleni 20 gól különbséget
  hozsannázni.

 • '>
  2. ajandekdesszert
  2017. március 1., szerda, 08:16
  Válaszolok

  mennyi néző volt?
  (hát a zágrábot biztosan legyözzűk)

 • '>
  1. okosabbnálam
  2017. február 28., kedd, 20:56
  Válaszolok

  “…magabiztos sikerrel hangolt a szombati, Zágráb elleni sikerre a Szeged.” Szóval itt jövőbe látó parafenomén újságírók vannak!