Futsal: az országos döntőben folytathatja a Szent Mihály U15-ös csapata

2017. február 15., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

futsal_labda

Veretlenül zárta az U15-ösök másodosztályú bajnokságának Keleti csoportját a Szent Mihály együttese, amely így a Final Fourban szerezhet – tervei szerint egy minél fényesebb – érmet.

Húszpontos fórral, vereség nélkül, plusz 116-os gólkülönbséggel nyerte meg a leány futsal U15-ös II. osztály Keleti csoportját a Szent Mihály csapata: a Czibere Andrea, valamint Hódi Zsuzsanna által irányított csapat 18 mérkőzéséből 17-et megnyert – összességében többet, mint a mögötte végzett Kiskunfélegyháza, Csömör, Gödöllő trió összesen. A Szent Mihály nem csak a tabella tetejét, de a góllövőlista elejét is kibérelte: az első négy helyen egyaránt a csapat játékosa áll az alapszakasz végeztével. “Elég fölényesen sikerült megnyernünk a csoportot. Ősszel állt össze ez a csapat, és vannak, akik augusztusban kezdtek el játszani, ez volt az első ilyen alkalom, hogy futsalban szerepeltünk. Nem tudtuk, hogy mire számítsunk, nem ismertük a csapatokat. A nagypályás bajnokságból kiindulva nem vártunk ilyen arányú győzelmeket, az Astrával játszottunk szorosabb meccseket, de öröm volt látni, hogy a lányoknak sokszor jól ment a futsal” – összegzett portálunk érdeklődésére a csapat edzője, Czibere Andrea.

A folytatásban az alapszakaszt követően a két csoport, a Keleti és Nyugati első két helyezettje kvalifikálja magát a Final Fourba, ahol a keresztjáték után rendezik a helyosztókat – ennek dátuma egyelőre még kérdéses. Czibere Andrea hozzátette, tavasszal várhatóan többször összevág majd a nagypályás program a futsal csapat meccseivel, így nehezebb időszak előtt állnak, de a vezetőség, valamint Hódi Zsuzsanna vezetőedző terve is az, hogy a helyszínen térképezik fel a Nyugati csoport csapatait. A négyes döntő kapcsán elmondta, nem számítanak ekkora különbségre, de reális elvárás lehet, hogy ott legyenek a sorozat döntőjében. “A klub is inkább a nagypályás labdarúgásban gondolkozik, de természetesen szeretnénk együtt tartani a csapatot, és bővíteni a keretet, ebben van még hiányossáhunk. Ami nehézséget jelent, hogy valószínűleg most is változnak majd a korosztályok, így jövőre nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, mi lesz a túlkorosainkkal. Egy nagyon jó csapat jött össze, jó barátságok születtek, ezt a magot szeretnénk együtt tartani, amíg lehet. Egy jó csapat alapja egy jó közösség, ez nálunk megvan. Hosszabb távon egy olyan csapat kialakítása is a cél, amely akár felnőtt szinten is eredményes lehet, de természetesen ha lesznek kiemelkedő játékosaink, az ő feljebb lépésüknek nem lesz akadálya” – fogalmazott a csapat jövőjével kapcsolatban Czibere Andrea.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.225.15.88 IP címről szól hozzá.

  • 1. szentmihályi hozzászólt ekkor: 2017. február 15., szerda, 07:07
    Válaszolok

    Szentmihályon tervszerű,remek munka folyik.Hihetetlen fölénnyel nyertük meg a bajnokságot,biztosak lehetünk ebből a csapatból többen felnőtt válogatottak lesznek.

    SZÉP VOLT LÁNYOK-HAJRÁ SZENTMIHÁLY

Ugrás az oldal tetejére