Tűz, robbanás és baleset történt a megyében vasárnap

A balesetekben többen is megsérültek – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Robbanás történt egy gyálaréti családi házban vasárnap délután. A szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A detonációban öt ember sérült meg, egyiküket életveszélyes állapotban szállították kórházba. A robbanás okának felderítésére a katasztrófavédelmi műveleti szakembere tűzeseti helyszíni szemlét hajtott végre.

Kigyulladt egy különálló szauna vasárnap este Szegeden, a Régi téli kikötősoron. A tüzet a szegedi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el, személyi sérülés nem történt.

Felborult egy személyautó vasárnap délután Ruzsa és Üllés között, az 5433-as úton. A szegedi tűzoltók forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést. A sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Ömlött a víz egy hódmezővásárhelyi, második emeleti lakásból vasárnap délután. A lezárt lakásba a város hivatásos egysége kéziszerszámok segítségével jutott be. Az ablak alatt található radiátor fagyott szét, a víz ekkor már órák óta folyt a vezetékekből. A tűzoltók szüntették meg a szivárgást, majd a főügyelet a helyszínre kérte a közműszolgáltató szakembereit.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.