Tűz, robbanás és baleset történt a megyében vasárnap

2017. január 9., hétfő • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A balesetekben többen is megsérültek – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Robbanás történt egy gyálaréti családi házban vasárnap délután. A szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A detonációban öt ember sérült meg, egyiküket életveszélyes állapotban szállították kórházba. A robbanás okának felderítésére a katasztrófavédelmi műveleti szakembere tűzeseti helyszíni szemlét hajtott végre.

Kigyulladt egy különálló szauna vasárnap este Szegeden, a Régi téli kikötősoron. A tüzet a szegedi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el, személyi sérülés nem történt.

Felborult egy személyautó vasárnap délután Ruzsa és Üllés között, az 5433-as úton. A szegedi tűzoltók forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést. A sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Ömlött a víz egy hódmezővásárhelyi, második emeleti lakásból vasárnap délután. A lezárt lakásba a város hivatásos egysége kéziszerszámok segítségével jutott be. Az ablak alatt található radiátor fagyott szét, a víz ekkor már órák óta folyt a vezetékekből. A tűzoltók szüntették meg a szivárgást, majd a főügyelet a helyszínre kérte a közműszolgáltató szakembereit.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.162.91.86 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére