Megkezdik a Korondi utcai rendelő felújítását

2017. január 10., kedd • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Kovács Ferenc

korondi_u_rendelo006kf

Európai Uniós támogatásból zajlik le a beruházás. A kivitelezőnek 210 napja van a munka befejezésére.

A Korondi utcai rendelőintézet felújítását jelentette be Solymos László (MSZP) alpolgármester Újszeged önkormányzati képviselőivel. Botka László helyettese elmondta, ez a beruházás is a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból valósul meg. Az Európai Uniós támogatás jelentős részét intézményfelújításra fordítják, azon belül az „egészségügyi alapellátás megreformálására” költik. A 7 hónapos beruházásra nettó 145 millió forintot szánnak, külső és belső felújítást is terveznek.

Kormos Tibor (Együtt) önkormányzati képviselő kifejezte örömét a beruházással kapcsolatban, s hozzátette, ezzel meg tudja valósítani kampányígéreteit, amelyben Odessza rekonstrukcióját, a Liget megújítását és a rendelő felújítását ígérte. Az átalakítás hónapjaiban az intézmény háziorvosai a MÁV rendelő Csanádi utcai épületében, a fogorvos a Vasas Szent Péter utcai rendelő épületében, a gyermekorvosok és a védőnők az Újszegedi Gyermekkórház “G” épületében dolgoznak.

Joób Márton (MSZP), a szociális bizottság elnöke külön kiemelte a védőnőket, akik többször panaszkodtak arra, hogy nehezen tudják ellátni feladataikat a kis szobában. Kérte a szegedieket, hogy türelmesen fogadják a beruházások kivitelezésével járó kellemetlenségeket.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 3 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.144.29.233 IP címről szól hozzá.

 • 3. köpönyegváltók hozzászólt ekkor: 2017. január 10., kedd, 23:12
  Válaszolok

  1. Van az a pénz és pozíció amiért a gyurcsányisták is átálltak Botkához.
  A pesti elvtársait viszont nem tudta megvenni már nyáron sem. Ahhoz kevés a város kasszája.
  http://koponyeg.hu/t/Szeged

 • 2. Laikusvelemeny hozzászólt ekkor: 2017. január 10., kedd, 21:42
  Válaszolok

  Előbb vagy utóbb minden ember rájön, hogy a Fidesz egy politikai átverés.

 • 1. újszegedi hozzászólt ekkor: 2017. január 10., kedd, 19:44
  Válaszolok

  Ez a gyökér Joób először Fidesz színekben parádézott, aztán gyorsan jelmezt cserélt, és MSZP-s lett. Egy kis Hit Gyülekezetével fűszerezve. Akik mindennek meg is kérik az árát. Amit Marci be szed :)

Ugrás az oldal tetejére