Labdarúgás: munkába lendült a Szeged-Grosics

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Hétfőn újból találkoztak a Szeged 2011-Grosics Akadémia keretének tagjai és az együttes szakmai stábja: Germán Tamásék számára január kilencedikén megkezdődött a felkészülési időszak.

Hétfőn megkezdődött a munka a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál: az NB II-ben nyolcadik helyen telelő együttes január kilencedikén kezdte meg a felkészülést a február 19-én rajtoló tavaszi idényre. Az idei első találkozás alkalmával a szakmai stáb ellenőrizte, hogy az ünnepek idejére előírt munkát elvégezték-e a játékosok, egy súlymérést követő teszt után az edzések vették át a főszerepet: ahogyan korábban, úgy ezúttal is napi három foglalkozással készül a csapat, egy délelőtti tréninget követően egy konditermi program követi, majd egy újabb edzés szerepel a programban. A Szeged-Grosics január 22-én utazik el a törökországi Belekbe a tíznapos edzőtáborra, addig nem játszik felkészülési mérkőzést, mint Klausz László elmondta, ez a két hét az extenzív munkáról fog szólni.

A keret tagjai közül mindenki egészségesen érkezett vissza a téli rajtra: a sérüléssel bajlódó Pászka Lóránd állapota sokat javult, de még továbbra is külön edz, akárcsak Hegedűs Martin, akinek a felépüléséhez szintén szükség van még időre. A felnőttekkel készül az őszt a Grosics Akadémia U19-es együttesében töltő két játékos, Kasuba Dániel és Molnár János is, információink szerint várhatóan nem lesz nagyobb mozgás a keretben a téli átigazolási időszak alatt.

A felkészülési mérkőzésekkel kapcsolatban annyi biztos, Törökországban január 26-án az azeri másodosztályú FC Sabail-al, míg harmincadikán a kazah élvonalbeli FK Irtish Pavlodar-ral találkoznak Klausz László tanítványai, míg a hazaérkezést követően február negyedikén a szintén NB II-es Szolnokkal, kilencedikén a Hódmezővásárhelyi FC-vel, míg tizenkettedikén a Politechnica Temesvárral találkozik a csapat.

5 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  5. Értetlenke
  2017. január 10., kedd, 10:30
  Válaszolok

  3.! A magyar labdarúgás annyira “szánalmas”, h. milliók mentek ki az utcákra 2016 nyarán önfeledten ünnepelni, ugye kisvöcsök? Az ilyen szerencsétlen fotelnetes értetlenek biztosan nem mentek, de nagyon jól megvagyunk nélkületek. Sőt, örülnénk ha egyszer ti aszfaltoznátok és életetekben egyszer végre dolgoznátok is valamit a bunkó poénkodások helyett…

 • '>
  4. Értetlen
  2017. január 10., kedd, 10:29
  Válaszolok

  Látom a cikket is a legjobb játékos képével illusztrálták! 🙂 Ahogy nézem Ő a fejes! 🙂

 • '>
  3. Értetlen
  2017. január 10., kedd, 10:13
  Válaszolok

  2. Értetlenke
  Magyar labd(ába se)rúgás, tök mindegy, mi a gyerek neve, szánalmasok…

 • '>
  2. Értetlenke
  2017. január 10., kedd, 09:31
  Válaszolok

  “Azt hittem, elkezdtek aszfaltozni…” Ezt inkább a szeolnak kéne, de tökutolsóként még erre se jók…

 • '>
  1. Értetlen
  2017. január 10., kedd, 09:15
  Válaszolok

  “munkába lendült a Szeged-Grosics”
  Azt hittem, elkezdtek aszfaltozni…