Labdarúgás: a St. Mihály nyerte az Újév-Szkitasport kupa női tornáját + FOTÓK

noi_futsal_kupa_domaszek53_gs

Az évtizedes hagyományokra visszatekintő Újév-Szkitasport kupán a nyolc csapattal zajló női torna helyosztóit bonyolították le a hétvégén: a két csapattal induló St. Mihály második számú együttese nyerte a döntőt.

A nyolc csapat részvételével (St. Mihály I., Baktó, Kiskunhalas, Pusztaföldvár, Magyarkanizsa, St. Mihály II., Kiskunmajsa Timonok) lezajlott női tornát végül a St. Mihály II. együttese nyerte, amely a döntőben a Magyarkanizsát győzte le. Mint az portálunknak a szervező, Márki Ferenc elmondta, színvonalas tornát láthattak az érdeklődők. A több évtizedes múltra visszatekintő kupán a tervek szerint jövőre is megrendezik a női tornát, míg az idei küzdelmek a hétvégén a -35-ösök (10 csapat, 2×5-es csoportmeccsek után keresztjáték) és a +35-ösök (8 csapat, 2×4-es csoportmérkőzések után keresztjáték) csoportküzdelmeivel folytatódtak, míg a +45-ösöknél nevezett hat csapat (mindenki játszik mindenkivel) meccsei következnek.

“Nem akartam hagyni, hogy Kovács Sándor 30 éves szervezői munkája kárba vesszen, ezért karoltam fel a szervezést. Köszönjük az MLSZ Csongrád megyei igazgatóságának, és Nógrádi Tibor igazgató úr támogatását, segítségét a torna megrendezését illetően!” – fogalmazott portálunknak Márki Ferenc.

Eredmények

Harmadik helyért:
St. Mihály I. – Kiskunhalas 2-2 büntetők után 2-3

A döntőben:

St. Mihály II. – Magyarkanizsa 2-0

I. Hely: St. Mihály II.
II. Hely: Magyarkanizsa
III. Hely: Kiskunhalas

Különdíjak:

Legjobb kapus: Jankulár Zita (St. Mihály II.)
Legjobb játékos: Balázs Bettina (Magyarkanizsa)
Gólkirály: Szakál Petra (Kiskunhalas)

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.