Kosárlabda: ismét nagy utazás vár a Kosársulira

2017. január 12., csütörtök • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Kocsis Alíz

kosarsuli43

A múlt héten, Miskolcon épphogy elvesztett rangadó után ismét nehéz derbi vár pénteken 18 órakor a Vásárhelyi Kosársulira. Szabó Péterék a másik borsodi alakulat, a Tiszaújváros otthonában játszanak. A negyedik helyen álló hazaiaknak lenne miért vissza vágnia, mivel a kék-sárgák a nyitófordulóban 41 pontos vereséggel küldték haza ellenfelüket.

Azóta viszont kiderült, hogy a tiszaújvárosiak jobb sorsra hivatottak, mivel 7-4-es mutatóval, a vásárhelyieknél mindössze egy vereséggel többet jegyezve állnak a negyedik helyen. Madárék meglepetésre a MAFC-tól, a Békéstől és a Kaszásoktól kaptak ki. Két vállra fektették viszont az Utasi Gábor tanítványainak orra alá borsot törő Nagykőröst, Miskolcot és Debrecent is, így semmiképpen sem szabad őket félvállról venni.

A Kosársuli mindenképp javítana múlt heti veresége után. Ehhez azonban jó dobó teljesítményre és kitartásra lesz szüksége a gárdának. Az idény elején megszerzett nagy arányú győzelem ellenére szinte biztos, hogy ezúttal az utolsó pillanatokig kiegyenlített összecsapáson dől el, hogy megtartja egy második helyét a 8-3-mal álló Vásárhely. Könnyebb sikerre csak akkor számíthatnak Pavlovicék, ha a csapatból legalább öten nyújtanak kimagasló és kiegyensúlyozott produkciót, no meg ha riválisuk nem rukkol elő valami újszerű megoldással a hosszú kispad miatt nehezen levédhető Csongrád megyeiek ellen.

A Vásárhelyi Kosársulinak nem lesz túl sok ideje a pihenésre, mivel január 17-én kedden a Nyíregyházával kell szembenézniük a Hepp-kupa négyes döntőbe jutásért, január 21-én szombaton pedig már az Egert fogadják bajnokin a Hódtói Sportcsarnokban.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 23.20.24.116 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére