Kosárlabda: a Szedeák elleni vereség után lemondott a Szolnok vezetőedzője

szedeak_szolnok22_gs

A Szegeden elszenvedett hosszabbításos vereség után benyújtotta lemondását Sztojan Ivkovics, a címvédő Szolnoki Olaj vezetőedzője.

Ahogy arról beszámoltunk, óriási csatában 98-97-re győzte le hosszabbítás után a Szedeák a Szolnokot, amivel veszélybe került a bajnoki címvédő kupaindulása is. A csapat vezetőedzője, Sztojan Ivkovics az újabb vereség után benyújtotta a lemondását, amit a klubvezetés elfogadott – írja a BB1.hu.

“A Szeged elleni vereséget követően a klubvezetés elfogadta Sztojan Ivkovics lemondását – mondta Tóth Zoltán, a Szolnoki Olaj KK ügyvezetője a BB1.hu-nak. Egyben felkérte az eddig az utánpótlás szakágban dolgozó Kmézics Zoránt a csapat felkészítésére, és az elkövetkezendő feladatok megoldására. További személyi változások is várhatók a csapatnál, James Kinney szerződésbontását kezdeményezi a klub, a további változásokról pedig az új stáb fog dönteni.

A korábbi vezetőedző, Sztojan Ivkovics pedig a következőképpen nyilatkozott a távozásáról:

“Huszonöt év játékos- és edzői múlt után jött el ez a pillanat Magyarországon, hogy lemondtam” – mondta Sztojan Ivkovics a BB1.hu-nak. “Nem gondoltam, hogy ennyi sikeres év után most bekövetkezik ez. Minden lehetőségem megvolt, hogy összerakjak egy jó csapatot, minden támogatást megkaptam a vezetőségtől is. Köszönöm nekik ezt. Több mint egy évtizedet töltöttem Szolnokon, ezalatt az idő alatt nagyon sok jót kaptam a klubtól. Sajnálom, hogy így sikerült ez az év. A játékosok kiválasztása ugyanúgy az én felelősségem volt, mint eddig bármelyik korábbi edzőé. Kiderült, hogy abszolút mellényúltam. Sok sikert kívánok az utódomnak!”

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.