Kosárlabda: a Szedeák elleni vereség után lemondott a Szolnok vezetőedzője

2017. január 8., vasárnap • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Gémes Sándor

szedeak_szolnok22_gs

A Szegeden elszenvedett hosszabbításos vereség után benyújtotta lemondását Sztojan Ivkovics, a címvédő Szolnoki Olaj vezetőedzője.

Ahogy arról beszámoltunk, óriási csatában 98-97-re győzte le hosszabbítás után a Szedeák a Szolnokot, amivel veszélybe került a bajnoki címvédő kupaindulása is. A csapat vezetőedzője, Sztojan Ivkovics az újabb vereség után benyújtotta a lemondását, amit a klubvezetés elfogadott – írja a BB1.hu.

“A Szeged elleni vereséget követően a klubvezetés elfogadta Sztojan Ivkovics lemondását – mondta Tóth Zoltán, a Szolnoki Olaj KK ügyvezetője a BB1.hu-nak. Egyben felkérte az eddig az utánpótlás szakágban dolgozó Kmézics Zoránt a csapat felkészítésére, és az elkövetkezendő feladatok megoldására. További személyi változások is várhatók a csapatnál, James Kinney szerződésbontását kezdeményezi a klub, a további változásokról pedig az új stáb fog dönteni.

A korábbi vezetőedző, Sztojan Ivkovics pedig a következőképpen nyilatkozott a távozásáról:

“Huszonöt év játékos- és edzői múlt után jött el ez a pillanat Magyarországon, hogy lemondtam” – mondta Sztojan Ivkovics a BB1.hu-nak. “Nem gondoltam, hogy ennyi sikeres év után most bekövetkezik ez. Minden lehetőségem megvolt, hogy összerakjak egy jó csapatot, minden támogatást megkaptam a vezetőségtől is. Köszönöm nekik ezt. Több mint egy évtizedet töltöttem Szolnokon, ezalatt az idő alatt nagyon sok jót kaptam a klubtól. Sajnálom, hogy így sikerült ez az év. A játékosok kiválasztása ugyanúgy az én felelősségem volt, mint eddig bármelyik korábbi edzőé. Kiderült, hogy abszolút mellényúltam. Sok sikert kívánok az utódomnak!”

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.198.113.51 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére