Az összefogás életeket menthet – állatvédelmi konferencia Szegeden

2017. január 11., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Idén is Szegeden rendezik meg a Csongrád Megyei Állatvédelmi Konferenciát január 18-án, a Csongrád Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara Székházában. A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete már második alkalommal szervezi meg a találkozót szoros együttműködésüknek köszönhetően.

A 16 órától kezdődő rendezvény elsődleges célja, hogy a szervezetek közösen vitassák meg a legfontosabb problémákat, és erősítsék az összefogást az állatok védelme érdekében. A szervezők azt remélik, hogy a konferenciával hagyományt teremtenek, és arra törekednek, hogy legalább évente háromszor összehívják a megyei állatvédőket és állatbarátokat. Ezt abból a szempontból is szükségesnek tartják, hogy elegyengessék a konfliktusokat az állatvédelmi szervezetek között.

A II. Csongrád Megyei Állatvédelmi Konferencián Deim Zoltán igazságügyi állatorvos szakértő tart előadást az állatkínzás megítéléséről és értékeléséről, valamint az is kiderül, hogy miért fontos ismernünk a különböző macskabetegségeket. A témában Szili Éva, a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületének munkatársa tart majd előadást.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.162.255.186 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére