Az 50 év felettieket mozgatták meg a Csongor téren + FOTÓK

2017. január 11., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Gémes Sándor

egeszsegnap16_gs

Soha nem késő elkezdeni! Ez lehet a legfontosabb üzenete a Csongor téri Közösségi Ház keddi egészségnapi programjának, ami az 50 felettiek számára ajánlott mozgásformákról szólt. A rendezvényt Kothencz János alapító nyitotta meg.

Kothencz János portálunknak elmondta, hegy évvel ezelőtt azzal a céllal indították el az egészségnapi programsorozatot, hogy a Tarjánban élő idős emberek és a Játszóházba járó gyermekek szülei és nagyszülei, hiteles forrásból, egészségügyi szakemberektől, orvosoktól kapjanak hasznos tanácsokat. Az ilyen és az ehhez hasonló jellegű rendezvények és alkalmak lehetőséget adnak arra is, hogy a generációk egymással találkozzanak, hiszen gyakran elkísérik az idős családtagokat a programokra az unokák is. Szintén ezt a célt szolgálják azok az ingyenes angolórák is, amiket szerdánként tartanak itt a Csongor téri Közösségi Házban.

A keddi egészségnapra nagyon sokan érkeztek, nemcsak Tarjánból, hanem a város több pontjáról is, hiszen olyan neves előadók tartottak előadást, mint Mikulán Rita egyetemi adjunktus és Hézsőné Böröcz Andrea testnevelő, az Egyetemi Sportközpont vezetője. Az előadást tornabemutató is követte, ahonnan a vendégek elégedetten távoztak.

A Csongor téri Közösségi Ház programjaira ezután is szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 2 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.166.152.111 IP címről szól hozzá.

  • 2. elsőáldozó hozzászólt ekkor: 2017. január 11., szerda, 18:33
    Válaszolok

    “Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

  • 1. szamosutcai hozzászólt ekkor: 2017. január 11., szerda, 18:31
    Válaszolok

    Kothencz elképesztő munkát végez. Tisztelet és köszönet érte.

Ugrás az oldal tetejére