Cikk archívum 2017.

Fidesz: Simicska Lajos irányítja a Jobbikot

2017. április 25., kedd · Hozzászólok

Simicska Lajos zsebében van a Jobbik és ő irányítja a pártot – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornának. Tovább »

Távozik posztjáról az NKA alelnöke

2017. április 25., kedd · Hozzászólok

Közös megegyezéssel távozik posztjáról Doncsev András, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnöke – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma kedden az MTI-vel. Tovább »

Harminc nap múlva rajtol Szegeden a kajak-kenu Világkupa

2017. április 25., kedd · Hozzászólok

kajak_kenu_vilagkupa_szeged

Pontosan egy hónap múlva kezdődik a gyorsasági kajak-kenu Világkupa Szegeden, az eseménnyel kapcsolatban a Magyar Nemzeti Galériában tartott sajtótájékoztatót a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Az sajtótájékoztatón jelen voltak olimpiai bajnok versenyzőink, valamint a kampány arcai, a világbajnok kenus, Lakatos Zsanett és Takács Kincső is. Tovább »

Kézilabda: borzasztóan megizzasztotta a fiatal Tatabánya a MOL-Pick Szegedet

2017. április 25., kedd · Egy hozzászólás

pick_cegled18_gs

Ismét szoros mérkőzést játszottak a csapatok, ahol nagyon fontos győzelmet aratott Juan Carlos Pastor együttese. Tovább »

Kosárlabda: sokba kerülhet a Szedeáknak súlyos pécsi veresége

2017. április 25., kedd · Egy hozzászólás

szedeak-pecs009kf

Több mint harminc ponttal kapott ki Pécsett a Naturtex-SZTE-Szedeák, ezzel nehéz helyzetbe került a play-offba jutást illetően. Tovább »

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Maroslelén

2017. április 25., kedd · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A makói rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves férfit és egy 31 éves nőt, akik kábítószert értékesítettek Maroslelén 2017 januárjában. Tovább »

A TEK-et és megyei rendőrkapitányt is besározzák a VIP-parkolóbotrányban?

2017. április 25., kedd · 15 hozzászólás

parkolojegyes_tabla02kf

Szerdán kezdődik a Gyulai Járásbíróságon a VIP-parkolóbotrány tárgyalása, a vádlottak padján ott találjuk Szeged egyik alpolgármesterét és a címzetes főjegyzőt is. Azt, hogy a hűtlen kezelés miatt indult eljárásban mivel is védekezhetnek majd a vádlottak, már elkezdte szivárogtatni a balliberális média, eszerint a TEK-et, Lukács János dandártábornokot és egy ügyészt is besároznának, mondván, nekik is jutott az ingyen parkolóbérletekből. Tovább »

„Szent László útján” – Egyházmegyei zarándoklat Nagyváradra

2017. április 25., kedd · Hozzászólok

szent_laszlo_nagyvarad_egyhazmegye

A Szeged-Csanádi Egyházmegye plébániáiról 40 zarándok érkezett Nagyváradra április 21-22-én. Olyan plébániai civil munkatársak töltötték együtt ezt a két napot, akik az egyházat szolgáló munkájuk elismeréseképpen, plébánosuk ajánlására kaptak meghívást a Pasztorális Helynökségtől. Tovább »

NFM: nem az ár a baj a Hódmezővásárhely-Szeged tram-trainnel

2017. április 25., kedd · 6 hozzászólás

kassel_tramtrain_wiki

Nem állja meg a helyét az állítás, hogy a Hódmezővásárhely-Szeged közötti kötött pályás összeköttetés járműbeszerzésének költsége megduplázódott volna – mondta Homolya Róbert az Origónak. A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben a projektre nem az árak emelkedése jelent veszélyt, hanem az, hogy nem lesz elegendő utas és Brüsszel emiatt úgy ítéli meg, hogy a beruházás megtérülése kétséges. Tovább »

Eddig ismeretlen ötvenhatosról szóló könyvet mutattak be Újszentivánon

2017. április 25., kedd · Hozzászólok

2017_0421_Ujk_04

Az 1956-os forradalom és szabadságharc egyik fontos, ugyanakkor kevéssé ismert szereplőjéről, Putnik Tivadarral írt könyvet Miklós Péter címzetes főiskolai tanár, a hódmezővásárhelyi Emlékpont vezetője, amelyet a hétvégén mutattak be Újszentivánon. Tovább »

Következő oldal »