Megtagadta három népszavazási kérdés hitelesítését az NVB

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

Megtagadta három népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését kedden a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Az egyiket még 2011-ben nyújtották be LMP-s képviselők. Tovább »

Gyorsított eljárásban állítják bíróság elé a szeméremsértő afgán férfit

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

Gyorsított eljárással, már szerdán bíróság elé állítják a hétfőn, Bicske egyik dohányboltjában szeméremsértő módon viselkedő afgán oltalmazott férfit – mondta Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az M1 aktuális csatorna híradójában. Tovább »

Magyarországról érkező illegális bevándorlókat tartóztattak fel Szlovéniában

2016. május 31., kedd · 2 hozzászólás

A szlovén hatóságok tíz pakisztáni illegális bevándorlót tartóztattak fel kedden egy magyar rendszámú autóban az ország északkeleti részén – közölte a helyi sajtó. Tovább »

Magyar bankokat minősített fel a Fitch Ratings

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

Magyar bankok besorolásait javította kedden a Fitch Ratings, összefüggésben a magyar államadós-osztályzat nemrégiben bejelentett felminősítésével. Tovább »

Európai terrortámadások veszélyére figyelmeztet az amerikai külügyminisztérium

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

Figyelmeztetést adott ki kedden az amerikai külügyminisztérium, melyben arra hívják fel az amerikai állampolgárok figyelmét, hogy nyáron Európa-szerte számítani lehet terrortámadásra. Tovább »

Fónagy: az Ubernek is a jogszabályoknak megfelelően kell működnie

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

A kormány nem betiltani akarja az Ubert, hanem “beállítani a sorba”, amely egyenlő versenyfeltételeket teremt a Magyarországon működő egyéb taxis cégekkel – mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára kedden, az Uber képviselőivel folytatott egyeztetés után. Tovább »

Balogh Ákos az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyettese

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

Az Invitel, Magyarország egyik meghatározó tele- és infokommunikációs szolgáltatója 2016. május 1-től Balogh Ákost nevezte ki a vállalat pénzügyi vezérigazgató helyettesévé.
Tovább »

Fizetőssé válik az RTL Klub a kábelszolgáltatóknak

2016. május 31., kedd · 4 hozzászólás

Július 1-től fizetőssé válik az RTL Klub hagyományos felbontású (SD) adásának vétele is a kábelszolgáltatóknak – közölte kedden az RTL Magyarország marketingkommunikációs osztálya az MTI-vel. Tovább »

Cserepes-botrány: a rendőrkapitányhoz és a megyei főügyészhez fordult Nógrádi Tibor (FRISSÍTVE)

2016. május 31., kedd · 41 hozzászólás

cserepes_sori_piac007

A Fidesz szegedi elnöke fokozott figyelmet kér a hivatalos szervektől, mert értesülései szerint a következő napokban jogsértő cselekmények fordulhatnak elő a piacot üzemeltető cég részéről. 30 kereskedő kapta meg a birtokvédelmet a makói jegyzőtől, a Jobbik elnöksége pedig piaci szemlére készül. Tovább »

Rekordszámú vizsgálatot folytatott le tavaly az Európai Unió csalás elleni hivatala

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

Rekordszámú vizsgálatot folytatott le tavaly az Európai Unió csalás elleni hivatala, és ezek alapján csaknem 900 millió euró visszafizettetésére tett javaslatot – derült ki a hivatal kedden közzétett éves jelentéséből. Tovább »

Következő oldal »