Musical night and more – nem csak musical rajongóknak

2016. december 28., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

15740758_1426396320726644_8842742420656250494_n

Karácsony után kiváló kikapcsolódást nyújthat a Hungi Vigadóban a Musical night and more koncertest, amelyre Sós Miklós és sztárvendége, az X-Faktorból ismert Tóth Andi invitálják a szegedi közönséget szerda este.

A méltán ismert musical dalokon kívül felcsendülnek még pop, rock és crossover stílusból is közismert számok, ebből kifolyólag nem csak a musical rajongókat várják este 7 órakor a már említett fellépők.

Sós Miklós neve ismerősen csenghet a szegedi színházkedvelők körében, ugyanis gyerekkora óta láthatjuk őt valamilyen színpadon és színházban játszani. Gór Nagy Mária tanodája után az Egyesült Államokban, a New York Film Academy-n tanult színészetet, az utóbbi években a Barátok Közt és a Jóban Rosszban sorozatok szereplője volt. Miklós elmondta, hogy ezt a koncertet teljes mértékben az R-GO frontemberének, Szikora Robinak köszönheti. „Robival a barátságunk nagyon régóta tart, tulajdonképpen az egyik mentorom. Neki jutott eszébe, hogy az általa az X-Faktorban mentorált Tóth Andival kellene összeállnunk és koncerteteket szerveznünk. Így hoztuk össze a ma estét is, ahová minden olyan embert várunk, aki nyitott az igényes zenére, és nem csak musical rajongó.”

A koncerten jelen lesz még Berthóty László, a Budai Musical Társulat korrepetitora, aki zongorán kíséri majd az énekeseket, valamint a Ságvári Gimnázium tanulója, Fejes Máté is énekelni fog. Az est konferansziéja Molnár Máté lesz.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.81.166.154 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére